Search
Close this search box.

Luonnolliset ja vaikuttavat PURO-ravintolisät

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Miksi me?

Puhtaat ja tutkittuihin raaka-aineisiin perustuvat PURO-tuotteet sisältävät ainoastaan aktiivisia ja vaikuttavia ainesosia, ei turhia täyteaineita! Ensimmäisenä toimme valikoimiin PURO Detox-kapselit ja Gentle C-vitamiinijauheen. Saatavilla ainoastaan AITO-kaupoista ja verkkokaupoista.

PURO on puhtaiden ja luonnollisten ravintolisien sarja, joka on ollut Hollannissa saatavilla jo yli 10 vuoden ajan. Ravintolisät perustuvat tutkittuihin ja huolellisesti valikoituihin raaka-aineisiin, ja kaikki tuotteissa käytetyt kasvit ja yrtit ovat luomua. Tuotteiden vaikutukset todennetaan tieteellisten tutkimusten avulla.

PURO-tuotteet ovat biosaatavia, mikä tarkoittaa sitä, että ne imeytyvät erinomaisen hyvin ja kehosi pääsee tehokkaasti hyödyntämään tuotteiden terveysvaikutukset. Kaiken A ja O on oikea annostus, hyvä imeytyvyys ja tehokkaat ainesosat.

Kun vain paras on kyllin hyvää kehollesi

PURO-tuotteet sisältävät ainoastaan aktiivisia ja vaikuttavia ainesosia kasvikapseleissa, ei turhia täyteaineita. Tuotteet ovat pääsääntöisesti gluteenittomia ja laktoosittomia, useat tuotteet ovat lisäksi sopivia vegetaristeille tai vegaaneille.

PURO-ravintolisät ovat:

  • tarkasti valvottuja (käytössä ISO- ja GMP -laatujärjestelmät)
  • puhtaita: ei keinotekoisia lisä- tai täyteaineita
  • innovatiivisia
  • luonnollisia
  • tehokkaita ja hyvin imeytyviä
  • vailla väri- tai makeutusaineita.

Valitse PUROn tutkitut ja luonnolliset ravintolisät, kun vain paras on kyllin hyvää kehollesi!

Hyvinvointia aivoille, iholle ja limakalvoille

Onko sinulla kuiva iho tai limakalvot? Kaipaatko lisää potkua aivotyöskentelyyn ja keskittymiseen? Kokeile PURO Turskanmaksaöljyä, joka on laajakirjoinen, puhdas ja monipuolinen rasvahappovalmiste!

PURO Turskanmaksaöljy sisältää:

omega3-rasvahappoja
turskanmaksaöljyä, joka sisältää luonnollista A-vitamiinia
EPAa
DHA:ta
D3-vitamiinia.
EPA ja DHA -rasvahappoja tarvitaan sydämen, näkökyvyn ja aivotoiminnan tukemiseen. A-vitamiini on tärkeä limakalvojen, näön ja ihon terveydelle sekä vastustuskyvyn ylläpitoon.

Tukea luustolle K2-vitamiinista

K-vitamiini on tarpeellinen veren normaaliin hyytymiseen sekä luuston hyvinvointiin. Kalsiumin ja D-vitamiinin lisäksi myös K-vitamiini on tärkeää luuston terveydelle.

PURO K2-vitamiini sisältää luontaista menakinoni-7-vitamiinimuotoa. Vahva ja hyvin imeytyvä valmiste sisältää 200 µg K2-vitamiinia päiväannoksessa.

Kevyempi olo Detoxilla

Turvottaako, onko olosi väsynyt tai kaipaatko lisäpotkua aineenvaihduntaan? PURO Detox on ainutlaatuinen, lähes kaksikymmentä eri yrttiä ja kasviuutetta sisältävä ravintolisä. Siinä on useita maksan ja munuaisten toimintaa sekä ruoansulatusta ja suolistoa tukevia yrttejä kasvikapselissa. PURO Detox sisältää muun muassa voikukkaa, maarianohdaketta, oregano-uutetta, nokkosen lehteä, kultapiiskua, peltokortetta, artisokkaa ja fenkolia. Palauta keveys ja hyvä olo detoxilla!

Valmistetta voi käyttää 10 tai 30 päivän kuurina. Samaan aikaan ruokavaliota kannattaa keventää ja jättää siitä pois – tai vähemmälle – sokeri, punainen liha ja maitotaloustuotteet. Muistathan juoda ainakin kaksi litraa vettä päivässä kuurin ajan.

Kirjoittanut: Aito hyvän olon kauppa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!