Search
Close this search box.

Puodin tarina

Vauvan itkua, pitkiä ja raskaita valvottuja öitä, vatsavaivoja, astmaa, ihottumaa… Miten nämä liittyvät Aito kauppa Lietoon?

Puodin perustaja olen minä, paljasjalkainen lietolainen, 4 lapsen äiti, ravintoterapeutti Tiina. Olen aiemmalta ammatiltani lastentarhanopettaja, mutta kun ensimmäisillä lapsilla 12-15 vuotta sitten ilmeni vauvana terveysongelmia, sai polku uuden käännöksen. Apua heille löytyi ruokavaliomuutoksilla ja se oli minulle suurena pontimena, että heräsi halu auttaa myös muita, kun itse oli pitkään lukemattomat päivät ja yöt yksin lasten terveysongelmien kanssa.

Ravintoneuvoja koulutuksen löysin Helsingistä, Terveysopisto Saluksesta ja se oli menoa sitten jo ensimmäisestä kurssista lähtien. Asiat veivät mennessään ja mielenkiinto kasvoi koko ajan lisää. Näin ollen eteen tulivat myös ravintoterapeutin opinnot, joista valmistuin v.2011. Kymmenen vuotta sitten halusin lähteä auttamaan vastaanottotyön lisäksi ihmisiä myös myymälästä käsin. Tarjota asiakkaille puhtaita vaihtoehtoja, valmiiksi karsittua tuotevalikoimaa, helpottaa ihmisten terveyttä tukevaa arkea. Tämä polte on edelleen päällä, niin vastaanottotyössä, kuin Aito kaupan asiakkaiden kanssa. Aito kauppa Lieto on uudenajan hyvinvoinnin sekatavarakauppa, sisältäen ainutlaatuisen elintarvikevalikoiman, joka täydentyy luonnonkosmetiikalla ja luontaistuotteilla. Lisäksi pidän ravintoterapeutin yksilövastaanottoa. Harrastuksena keväällä ja syksyllä minulla onkin nykyään kotitilan peltotyöt siskoni  kanssa. Myymälä liittyi Aito hyvän olon kauppa ketjuun v. 2019. 

Sydämellä hyvinvointisi tueksi <3

-Aito kauppiaasi Tiina

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!