Search
Close this search box.

Ravintoterapia Tiina Ojala

Tiinan polku ravintoasioiden maailmaan

Kiinnostuin ravinnon vaikutuksesta terveyteen omien lasteni kautta. Olen neljän lapsen äiti. Heistä kahden vanhimman ollessa vasta 1- ja 3-vuotiaat, heitä kiusasivat ihottumat, vatsavaivat ja itkuisuus sekä toista tyttöä myös astma ja refluksivaivat. Ongelmien syyksi myöhemmin paljastuivat ruoka-aine yliherkkyydet. Vaivoihin he ovat saaneet apua mm. bioresonanssilaitteen avulla löydettyjen ruoka-aineyliherkkyyksien välttämisellä sekä kehon tukemisella ravinto-ja vitamiinilisillä sekä homeopatialla.

Keväällä 2008 hankin MSAS Professional-bioresonanssilaitteen ja samoihin aikoihin tutustuin Terveysopisto Saluksen kurssitarjontaan. Valmistuin Dipl.Ravintoneuvojaksi 2010. Kiinnostuin niin kovasti ravinnon vaikutusmahdollisuuksista ihmisen hyvinvointiin, etten malttanut lopettaa, vaan jatkoin Ravintoterapeutti-opinnoilla. Valmistuin Dipl. Ravintoterapeutiksi lokakuussa 2011. Helmikuussa 2011 hankin Asyra-laitteen, jolla mittailen edelleen asiakkaan halutessa mm. ruoka-aineyliherkkyyksiä.

Aiemmalta koulutukseltani olen lastentarhanopettaja. Olen toiminut päiväkotityössä sekä yksityisenä perhepäivähoitajana hoitaen myös ruoka-aineallergisia lapsia. Toivon voivani auttaa mahdollisimman monia löytämään omalle keholleen sopivan ruokavalion. Olemme jokainen omia yksilöitämme ja tärkeää on löytää ruokavalio, joka saa oman olon energiseksi ja hyvinvoivaksi!!

Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040 661 6615 (Aito kauppa Lieto), email: ravintoterapiatiinaojala(@)gmail.com

RAVINTOTERAPIA

Ravintoterapia pohjautuu funktionaalisen lääketieteen oppeihin. Se on yksilöllistä ja kokonaisvaltaista terveyden tukemista ravinnon avulla. Ennen vastaanotolle tuloa asiakas saa taustatietolomakepaketin täytettäväkseen. Vastaanotolla kartoitetaan kokonaisvaltaisesti asiakkaan terveyteen vaikuttavia asioita sekä mahdollisia syitä haastattelujen ja lisäkyselykaavakkeiden avulla. Asiakas saa yksilölliset ohjeet oman terveytensä tukemiseen. Ensisijaisena asiana ovat tarvittavat ravintomuutokset kehon tukemiseksi ja terveyden ylläpitämiseksi. Tarvittaessa asiakas saa myös yksilölliset kehoa tukevat tukiravinneohjeistukset.

Energisyys ja hyvä olo

Usein myös ihmisille oireet tulevat pikku hiljaa, jolloin niihin ikäänkuin tottuu eikä niitä pidä poikkeavina. “Minun vatsanihan on aina ollut tälläinen” tai ” Äitinikin on aina kärsinyt päänsärystä, niin se on minullakin”.

Kun asiakkaan kanssa teemme ruokavalioon muutoksia ja hänen niitä jonkin aikaa noudatettuaan, hän huomaa, miten hyvän olon hän on saanut itselleen. Tuntuu hienolta, kun asiakas seurantakäynnillään kertoo, miten yllättynyt on ollut, kuinka paljon oikeanlainen ruokavalio on vaikuttanut omaan vointiin. “En muistanutkaan millaista on, kun on  hyvä olo.” Jos suvussasi on perinnöllisiä sairauksia, niiden ennaltaehkäisy oikeanlaisella ruokavaliolla on erittäin tärkeää. Voimme yhdessä kartoittaa, miten sinä voit omaan hyvinvointiisi vaikuttaa.

TERVEYS EI OLE VAIN SAIRAUDEN POISSAOLOA,

VAAN ENERGISTÄ HYVÄÄ OLOA!

ASYRA-MITTAUS

Asyra Pro

Asyra Pro -laitteella saadaan tietoa kehon toiminnallisesta terveydestä mittaamalla muutoksia ihon sähkömagneettisessa kentässä. Laitteen mittausmenetelmä sisältää elementtejä perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä sekä homeopatiasta uusimman tietotekniikan keinoin. Mittaus Asyralla perustuu galvaaniseen ihoreaktioon, kuten valheenpaljastin. 

Asyralla on mahdollista selvittää mm. ruoka-aineyliherkkyyksiä sekä vitamiini- ja hivenainetasoja. Mittaus sopii kaiken ikäisille. Mittaus Asyra laitteella on nopea, helppo ja kivuton. Mittausta ei suositella henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

ASYRA™ PRO laitteella ei tehdä diagnooseja, eikä kyseinen analyysi korvaa lääkärin tekemiä tutkimuksia ja hoitomääräyksiä, mutta se antaa terapeutilla lisätyökaluja hyvinvointisi tukemiseen tarvittavien asioiden kartoittamisessa. 

HCA-mittaus

Health Concept Analyzer on kehon ravintoaineiden mittausmenetelmä, joka perustuu kvanttilääketieteeseen. Laitteessa yhdistyvät lääketieteen, bioinformatiikan, sähkötekniikan ja muiden tieteenalojen innovaatiot.

Mittalaite analysoi mikrosirunsa avulla ihmiskehon ja sen solujen heikon matalataajuuksisen sähkömagneettisen kentän ja se vertaa tuloksia laitteen yli 8500 viitearvoon. Laite rekisteröi solujen värähtelemää sähkövarausta, sekä mittaa niiden lähettämiä sähkömagneettisia aaltoja. Solujen resonanssitaajuudesta voidaan tehdä suuntaa antavia päätelmiä elimistön terveydentilasta, sillä taajuudet vaihtelevat terveydentilan mukaan. Mittaus tehdään kädessä pidettävän sensorin avulla.

*Ihmisen elimistö koostuu lukemattomista soluista, jotka jakautuvat, uusiutuvat ja kuolevat joka hetki. Minuutissa ihmisen kehossa uusiutuu noin 100 miljoonaa verisolua.

Verikokeen ja HCA-mittauksen tulokset voivat olla hyvin samansuuntaiset. On hyvä kuitenkin muistaa, että verikoe mittaa aineen määrää litrassa verta, kun taas Health Concept Analyzer mittaa aineen sähkösignaaleja kudoksesta. Mittaustarkkuus on noin 80 % veritesteihin verrattavista tiedoista. Mittausmenetelmä sopii oman terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Mittausmenetelmällä ei diagnosoida sairauksia.

Huomioithan, että mittaus ei ole lääketieteellinen diagnoosi, vaan otos kehosi toiminnoista mittaushetkellä ja sopii ravitsemustilan hahmottamiseen. Tuloksia peilataan aina oirekartoitukseen, johon myös seuranta perustuu. Health Concept Analyzer on suuntaa antava ravintoaineiden mittausmenetelmä, jolla on mahdollista mitata informaatiota kehosi solujen tilasta ja samalla peilata tuloksia hyvinvointisi kokonaistilaanHUOM. HCA -mittausta ei suositella henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

Health Concept Analyzer on mittausmenetelmä, joka tukee hyvinvointia, se on ollut monelle asiakkaalleni alkusysäys kohti oman hyvinvoinnin tukemista luonnollisin tavoin.

RAVINTOTERAPIA

1.käynti, lapsi 130€

1.käynti, aikuinen 150€

Jatkokäynti 70€

(Jatkokäynniksi katsotaan, kun edellisestä käynnistä on enintään 2vuotta)

RAVINTOTERAPIA, Asyra-mittaus ja HCA (ravintoaineet)

1. käynti, lapsi 150€ (norm 190€)

1. käynti, aikuinen 180€ (norm 220€)

Jatkokäynti 90€ (norm 130€)

(Jatkokäynniksi katsotaan, kun edellisestä käynnistä on enintään 2vuotta)

PAKETTIHINNAT

RAVINTOTERAPIA

3 käynnin paketti, Ravintoterapia lapsi 240€ (norm 270€)

3 käynnin paketti, Ravintoterapia aikuinen 260€ (norm 290€)

RAVINTOTERAPIA JA MITTAUKSET

LAPSILLE

3 käynnin paketti, Ravintoterapia ja Asyra ruokayliherkkyydet mittaukset kaikilla käynneillä 330€ (norm.

360€)

AIKUISILLE

3 käynnin paketti (½v aikana), Ravintoterapia, mittaukset kaikilla käynneillä (Asyra ruokayliherkkyydet & HCA

ravintoainemittaus) 390€ (norm. 470€)

 Pakettien hinta jaetaan maksettavaksi kahdella ensimmäisellä käynnillä. 

PAINONHALLINTAPAKETIT

Vuosipaketti 1

Sis. Aloituskäynti ja jatkokäynti vuoden aikana sekä Kehonkoostumusmittaus 1krt/kk (yht 12krt), 390€ (norm

460€)

Vuosipaketti 2

Sis. Aloituskäynti ja jatkokäynti vuoden aikana sekä Kehonkoostumittaus 6krt/v, 290€ (norm 340€)

Hinnat sisältävät alv 24%

OPINNOT:

-Sydämellä hyvinvointisi tueksi-

-Tiina

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!