Search
Close this search box.

Sparkli Elektrolyyttijuoma, Marjaisa, 330 ml, Foodin

2,79

Vain 2 varastossa

Tuoteosasto: Avainsana:

SPARKLI – AIDOSTI PAREMPI PIRSKAHTELEVA ELEKTROLYYTTIJUOMA!

Nesteytä ja palaudu Suomessa valmistetulla Sparkli elektrolyyttijuomalla! Sparkli on raikas, kookosvesipohjainen hiilihapotettu elektrolyyttijuoma, joka sisältää nestetasapainon ylläpidon kannalta keskeisiä kivennäisaineita. Elektrolyyttijuoma on valmistettu tuttuun Foodin-tapaan ilman lisä- tai säilöntäaineita – aidoista luonnon raaka-aineista. Kookoksen maku jakaa usein mielipiteitä, joten mainittakoon, että kookoksen maku ei Sparklista maistu läpi. Pullo on täynnä ihanaa marjaisaa makua, jonka aito maku johdattelee kesän marjapuutarhoihin.

Hörpi pirskahtelevan raikasta juomaa urheilusuorituksen lomassa, saunajuomana tai janojuomana sellaisenaan. Kylmänä nautittu Sparkli on mitä mahtavin ja maukkain janon sammuttaja!

MIKÄ TEKEE SPARKLISTA NIIN MAHTAVAN?

Sparkli kehitettiin täyttämään aidosti hyvän, mausta tai raaka-aineista tinkimättömän valmiin elektrolyyttijuoman paikkaa. Pirskahteleva juoma on pullollaan keskeisiä elektrolyyttejä, joista moni hyötyy. Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa ja auttaa vähentämään väsymystä, kalsium edistää lihasten normaalia toimintaa ja kalium edistää verenpaineen pysymistä normaalina.

Sisältää pantin 0,10€.

Kookosvesi, vesi, Guérande merisuola, kaliumsitraatti, magnesiumlaktaatti, luontainen aromi, kalsiumlaktaatti, steviasta saatavat stevioliglykosidit

Energiaa/Energi 31,75 / 7,6 kcal
Rasva/Fett: 0,0 g
– josta tyydyttyneet/varav mättat fett: 0,0 g
Hiilihydraatit/Kolhydrater: 1,95 g
– josta sokereita/varav sockerarter: 1,65 g
Kuitu/Kostfiber: 0,0 g
Proteiini/Protein: 0,0 g
Laktoosi/Laktos: 0
Suola/Salt: 0,1 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sparkli Elektrolyyttijuoma, Marjaisa, 330 ml, Foodin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!