Search
Close this search box.

Thyroid Complex 60kaps, Viridian

31,90

Luonnonmukainen, lisäaineeton ja eettinen Viridian Thyroid Complex kilpirauhasen tueksi. Sisältää tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Jodi ja seleeni tukevat normaalia kilpirauhasen toimintaa.

Vain 2 varastossa

LAADUKAS VITAMIINI-HIVENAINEYHDISTELMÄ KILPIRAUHASEN TUEKSI

Viridian Thyroid Complex, Luonnonmukainen, lisäaineeton ja eettinen tuote kilpirauhasen tueksi. Sisältää tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Jodi ja seleeni tukevat normaalia kilpirauhasen toimintaa.

Kilpirauhasen vajaatoiminta – näin tuet kilpirauhastasi luonnollisin keinoin

Kilpirauhasen vajaatoiminta on hyvin yleistä. Kilpirauhasen optimaaliseen toimintaan vaikuttavat monenlaiset asiat, kuten oikeanlainen, verensokerin tasapainoa tukeva ravinto, ravintoaineiden saannin varmistaminen ja elämäntapoihin liittyvät asiat, etenkin stressinhallinta.

Kilpirauhasella on monia tärkeitä tehtäviä. Se pitää aineenvaihdunnan käynnissä ja huolehtii siitä, että rasvoja käytetään energiaksi. Tällöin paino säilyy optimaalisena, eivätkä kolesteroliarvot nouse. Kilpirauhasen lämmönsäätelytehtävä varmistaa, että kehon lämpötila pysyy sopivana, emmekä palele tai hikoile kohtuuttomasti. Kilpirauhasessa muodostuva kalsitoniini säätelee kalsiumin aineenvaihduntaa ja sitä kautta luuston kuntoa. Optimaalinen kilpirauhashormonien tuotanto vaikuttaa myös libidoon ja hedelmällisyyteen sekä kasvuhormonien muodostukseen, joka pitää meidät nuorena.

Kilpirauhaselle tärkeiden ravintoaineiden saanti on hyvä varmistaa

 • Jodin saannissa on helposti vajausta, jos käyttää vain merisuolaa tai himalajansuolaa. Nykyään niistä löytyy vaihtoehtoja, joihin on lisätty luonnollista kelp-levää jodin lähteeksi. Kelp-levää saa kapseleinakin.
 • Suomalaisilla on edelleen seleenin puutetta, vaikka sitä lisätään nykyään lannoitteisiin. Seleenin saannin voi taata syömällä 2–3 parapähkinää päivässä (tosin niiden pitoisuus vaihtelee) tai ottamalla seleeniä ravintolisänä.
 • Muita ravintoaineita, joita tarvitaan kilpirauhashormonien tuottamiseksi ovat
  • tyrosiini (proteiinipitoisesta ruoasta, kuten kanasta)
  • sinkki
  • rauta
  • B2, B3 ja B6 -vitamiinit
  • A, C ja D -vitamiinit.
 • A vitamiini, sinkki ja omega-3 -rasvahapot ovat tarpeellisia T3 hormonin (aktiivisen hormonin) sitoutumiseen solureseptoriin eli hormonin vastaanottokohtiin soluissa.
 • Jos ruoansulatuksen tai suolen toiminnan kanssa on ongelmia, kannattaa niitä tukea hyvällä ruoansulatusentsyymillä ja tarvittaessa suolahappolisällä sekä kuituvalmisteella. Markkinoilla on monia hyviä ja toimivia vaihtoehtoja.

***

VASTUULLINEN VIRIDIAN

Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus
Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Ainesosat: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, nikotiiniamidi, sinkkisitraatti, beetakaroteeni (Dunaliella salina -levä), rautabisglysinaatti, retinoliasetaatti, L-selenometioniini, kaliumjodidi.

Annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää:
Tiamiini (B1) 20 mg 1818 %*
Riboflaviini (B2) 20 mg 1429 %*
Niasiini (B3) 20 mg 125 %*
Sinkki 15 mg 150 %*
Luonnollinen beetakaroteeni (Dunaliella salina -levä) 5,25 mg,
vastaa A-vitamiinia 750 µg 93 %*
Rauta 5 mg 35%*
A-vitamiini 750 μg 93 %*
Seleeni 200 µg 364 %*
Jodi 200 µg 133 %*

* % päivittäisen saannin vertailuarvosta
** vertailuarvoa ei ole olemassa

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Mikäli poistat suojakääreen, pidä etiketti tallessa. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Thyroid Complex 60kaps, Viridian”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!