Search
Close this search box.

AITO Vahva tupla C-vitamiini 1000mg 90kaps

25,90

Luonnollinen, vahva ja puhdas C-vitamiini. Aito vahva tupla C-vitamiini sisältää runsaasti C-vitamiinia, 1000 mg yhdessä kapselissa. Puolet siitä on askorbiinihappoa ja puolet natriumaskorbaattia. Askorbiinihappoa on kehossamme luonnostaankin. Askorbiinihapon mineraalisuola natriumaskorbaatti on puskuroitu, ja siten hellä vatsalle.

Varastossa

Luonnollinen, vahva ja puhdas C-vitamiini

Aito vahva tupla C-vitamiini sisältää runsaasti C-vitamiinia, 1000 mg yhdessä kapselissa. Puolet siitä on askorbiinihappoa ja puolet natriumaskorbaattia. Askorbiinihappoa on kehossamme luonnostaankin. Askorbiinihapon mineraalisuola natriumaskorbaatti on puskuroitu, ja siten hellä vatsalle.

Vesiliukoinen C-vitamiini ei varastoidu elimistöön, ja siksi C-vitamiinia tulisi saada päivittäin. Aito vahva tupla C on vegaaninen ja valmistettu ilman ylimääräisiä apu- tai täyteaineita. Valitse luonnollinen C-vitamiini, joka imeytyy hyvin!

C-vitamiini on tarpeellinen:

  • vastustuskyvylle
  • paljon liikkuville
  • vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • parantamaan raudan imeytymistä
  • kollageenin rakennusaineeksi
  • ihon hyvinvointiin
  • hermostolle
  • energia-aineenvaihdunnalle.

Ei sisällä sidos-, täyte-, säilöntä- tai makeutusaineita. Sopii hyvin myös herkemmille käyttäjille: ei sisällä maitoa, soijaa, gluteenia, vehnää, lisättyä sokeria, suolaa eikä hiivaa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat: Askorbiinihappo 500 mg, natriumaskorbaatti 500 mg, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori). Ei sisällä sidos-, täyte-, säilöntä- tai makeutusaineita. Sopii hyvin myös herkemmille käyttäjille: ei sisällä maitoa, soijaa, gluteenia, vehnää, lisättyä sokeria, suolaa eikä hiivaa.

 

Vuorokausiannos (1 kaps.) sisältää 1000 mg C-vitamiinia. 1250 % päivittäisen saannin vertailuarvosta. Käyttöohje: 1 kapseli päivässä. Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AITO Vahva tupla C-vitamiini 1000mg 90kaps”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!