Search
Close this search box.

AITO Hius Plus 90kaps

Alkuperäinen hinta oli: 45,90€.Nykyinen hinta on: 39,90€.

Luonnollista puhtia hiustenkasvuun! Ohenevatko hiuksesi, kärsitkö hiustenlähdöstä tai lohkeilevista kynsistä? Aito Hius Plus on luonnollinen ravintolisä hiuksille, kynsille ja iholle.

Varastossa

Luonnollista puhtia hiustenkasvuun!

Aito Hius Plus on luonnollinen ravintolisä hiuksille, kynsille ja iholle. Tuotteen monipuoliset ainesosat tukevat hiusten kasvua ja uudistumista sekä antavat hiuksille kestävyyttä ja tervettä kiiltoa. Käytön myötä voit huomata myönteisiä vaikutuksia myös kynsien kasvuun sekä ihon kosteuteen, pehmeyteen ja kimmoisuuteen. Aito Hius Plus sopii myös ovo-vegetaristeille.

Ravintoaineita ja vitamiineja hiuksille

Runsaan hiustenlähdön taustalla voi olla mm. stressi, ikääntyminen tai hormonaaliset muutokset. Myös geeniperimämme vaikuttaa hiusten laatuun ja kasvuvauhtiin. Hiusten terveyttä voi kuitenkin parantaa antamalla hiuksille niiden tarvitsemia vitamiineja ja ravintoaineita.

Hiukset ovat koostumukseltaan pääosin keratiiniproteiinia. Keratiini koostuu mm. rikkipitoisesta kysteiini-aminohaposta. Kun hiuksissa on tarpeeksi keratiinia, ne ovat kestävämmät ja kiiltävämmät. Terveen hiuksen rakentamiseen tarvitaan myös muita ravintoaineita, kuten biotiinia, sinkkiä, B-ryhmän vitamiineja ja seleeniä.

Aito Hius Plus sisältää:

  • patentoitua Ovoderm® kananmunan kuoren kalvoproteiinia, jossa on luonnostaan muun muassa keratiinia ja elastiinia
  • aminohappo L-kysteiinia
  • biotiinia
  • sinkkiä
  • seleeniä
  • B3-vitamiinia ja
  • B5-vitamiinia.

Kokonaisuutta täydentävät vielä hiuksia vahvistavat ja runsaasti piitä sisältävät peltokorte- ja hirssiuute. Aito Hius Plus sopii useimmille, sillä se ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita tai laktoosia – eikä turhia täyteaineita.Hiusten uudistumiseen ja uuden hiuskasvun käynnistymiseen tarvitaan vähintään 3 kuukautta. Kokeile tuotetta mielellään 3-6 kuukauden kuurina.

Alkuperämaa: Alankomaat

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Muista nauttia riittävästi nestettä valmisteen käytön yhteydessä.

Ainesosat: Ovoderm®, hirssiuute, L-kysteiini, peltokorteuute, niasiini (B3-vitamiini), kalsiumpantotenaatti (B5-vitamiini), seleenimetioniini, sinkkipikolinaatti, biotiini, Nu-FLOW® riisitiiviste, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita tai laktoosia.

Annostus: 2 kapselia päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Suositeltu vuorokausiannos (2 kaps) sisältää:

Ovoderm® kanamunan kuoren kalvoproteiinia 300mg, hirssiuute 250mg, L-kysteiini 100mg, peltokorteuute 100mg, B3-vitamiini 32mg (200%*), B5-vitamiini 12mg (200%*), seleeni 28µg (51%*), sinkki 3,56mg (35,6%*), biotiini 9,2µg (18,4%*). *% päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AITO Hius Plus 90kaps”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!