Search
Close this search box.

AITO Rauta 60kaps

30,50

Miksi Aito Rauta? Kliinisillä testeillä todistettu teho- imeytyy poikkeuksellisen hyvin- ei häiritse muiden ravintoaineiden imeytymistä- ei kiihdytä elimistön hapettumisreaktiota- ei ikäviä sivuoireita. Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Varasto loppu

Rauta, joka ei ärsytä vatsaa ja imeytyy hyvin!

Aito Rauta syö milloin ja minkä kanssa vaan, ei aiheuta vatsavaivoja. Nostaa varastoraudan tasoa. Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta!

Aito Rauta -tuotteessa käytetty valmistusmenetelmä mahdollistaa raudan (rautapyrofosfaatti) imeytymisen vahingoittumattomana suoliston kautta verenkiertoon. Mikrokapseloitu Aito Rauta ei värjää limakalvoja tai ulostetta, eikä aiheuta vatsavaivoja tai ärsytä herkkiä limakalvoja.

Useiden eri kliinisten tutkimusten mukaan pyrofosfaatti-muodossa oleva rauta imeytyy rautasulfaaattia paremmin, koska se nostaa varastoraudan tasoa merkittävästi.

Miksi Aito Rauta?

kliinisillä testeillä todistettu teho- imeytyy poikkeuksellisen hyvin- ei häiritse muiden ravintoaineiden imeytymistä- ei kiihdytä elimistön hapettumisreaktiota- ei ikäviä sivuoireita.

Hellävarainen Aito Rauta imeytyy erinomaisesti ja auttaa nostamaan varastorautaa. Pyrofosfaatti-muodossa olevan raudan imeytymisteho on todistettu kliinisillä testeillä. Se ei aiheuta ikäviä sivuoireita.

Imeytymisen varmistava valmistusmenetelmä. Aito Rauta -tuotteessa käytetty valmistusmenetelmä mahdollistaa raudan (pyrofosfaatti) imeytymisen vahingoittumattomana suoliston kautta verenkiertoon. Mikrokapseloitu Aito Rauta ei värjää limakalvoja tai ulostetta, eikä aiheuta vatsavaivoja tai ärsytä limakalvoja.

Useiden eri kliinisten tutkimusten mukaan pyrofosfaatti-muodossa oleva rauta imeytyy rautasulfaattia paremmin, koska se nostaa varastoraudan tasoa merkittävästi.

Miten raudan puute ilmenee?

Raudan puute voi ilmetä hyvin erilaisina oireina, kuten:

  • väsymys
  • ihon ja huulien kuivuus
  • suupielien halkeaminen
  • hiustenlähtö
  • kynsien haurastuminen tai pigmenttihäiriöt.

Raudan tarvetta lisää mm. erilaiset rajoitetut dieetit (mm. kasvissyöjä tai vegaani), runsas urheilu, raskaus ja imetys, runsaat kuukautiset sekä kasvuikä.

Rautaa tarvitaan edistämään mm. 

  • kognitiivista kyvykkyyttä
  • energia-aineenvaihduntaa
  • punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista
  • hapen kuljetusta kehossa
  • immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Koska raudan puutoksen oireet ovat monenkirjavia, kannattaa mittauttaa rauta-arvot, jos epäilee raudan puutetta.

Valmistettu Alankomaissa.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat: Rautapyrofosfaatti, sinimailanen, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), riisikuitu.

Vegaaninen. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, suolaa, sokeria eikä hiivaa.

Annostus: 1 kapseli päivässä.

Suositeltu vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää:Rautaa 14 mg (100 %)*

*% päivittäisen saannin vertailuarvosta.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AITO Rauta 60kaps”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!