AITO Magnesium 90kaps

30,90

Aito Magnesium – Helppoa ja tehokasta! Runsaasti hyvin imeytyvää magnesiumia jo yhdestä kapselista. Parempi imeytyvyys moniin valmisteisiin verrattuna. Vegaanikapselissa ilman turhia apu- tai täyteaineita.

Varasto loppu

Kuvaus

Aito Magnesium – Helppoa ja tehokasta!

Merkittävä innovaatio:
• Runsaasti hyvin imeytyvää magnesiumia jo yhdestä kapselista.
• Hyvä siedettävyys.
• Parempi imeytyvyys moniin valmisteisiin verrattuna.
• Vegaanikapselissa ilman turhia apu- tai täyteaineita.
• Normaaliannos 1 kapseli päivässä runsaan veden kera.

Magnesium on mineraali, joka edistää mm. lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä luuston pysymistä normaalina. Ongelmana on ollut, että jopa 70 prosenttia perinteisestä magnesiumista ei pääse kunnolla imeytymään ohutsuolesta.

Aito magnesiumin ainutlaatuinen valmistusmenetelmä kehitettiinkin nimenomaan mahdollistamaan mineraalin parempi imeytyvyys ja paras mahdollinen biologinen hyödynnettävyys. Useat tutkimukset ovatkin osoittaneet, että tässä teknologiassa hyödynnetyt menetelmät ovat tehokkaita liukoisuuden, liukenemisen, imeytymisen ja biologisen hyödynnettävyyden parantamisessa.

Lisäetua valmistusmenetelmällä saadaan, kun se mahdollistaa magnesiumin kulkemisen mikrokapseloituna ruoansulatuskanavaa pitkin. Tällöin itse mineraalin päällä on suojana mikroskooppisen pieni suojakalvo. Mikrokapselointi tekee ravintolisän käytöstä miellyttävää myös useimmille herkkävatsaisille – vailla sivuvaikutuksia. Lisäksi mikrokapseloinnilla varmistetaan mineraalin kulkeutuminen ohutsuoleen saakka, jolloin muiden ravinteiden läsnäolo ei vaikuta haitallisesti imeytymiseen. Poikkeuksellisen menetelmän ansiosta imeytyminen on nopeampaa ja jopa 20 % tehokkaampaa kuin aiemmin parhaana imeytyjänä pidetyllä magnesiummuodolla.

Ainoastaan AITO hyvän olon kaupasta!

Ainesosat: magnesiumoksidi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), Nu-Flow® riisitiiviste.

Vuorokausiannos (1–2 kapselia) sisältää: magnesiumia 200–400 mg (53–106 %)*.

* % päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Käyttöohje: 1–2 kapselia päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Vegaaninen. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, suolaa, sokeria eikä hiivaa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä.

Valmistettu EU:ssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AITO Magnesium 90kaps”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *