Search
Close this search box.

Kalium-magnesiumsitraattijauhe 150g, Viridian

Alkuperäinen hinta oli: 24,90€.Nykyinen hinta on: 22,50€.

Magnesium tukee kaliumin ominaisuuksia. Kalium edistää verenpaineen pysymistä normaalina. Kalium edistää hermoston normaalia toimintaa. Kalium ja magnesium edistävät lihasten normaalia toimintaa.

Vain 2 varastossa

Hyvästit lihaskrampeille

Jos kärsit lihaskrampeista ja pelkkä magnesium ei tunnu auttavan, kokeile kaliumia magnesiumin kanssa! Viridian Kalium-magnesiumsitraattijauhe on helppokäyttöinen. Sitraattimuotoiset kalium ja magnesium ovat hyvin imeytyviä ja lisäaineeton jauhe on miellyttävä käyttää – ei monien tablettien nielemistä. Sekoita jauhe aina veteen ennen käyttöä. Saatavilla on myös kapselit. 

• 100% vesiliukoinen: sekoita jauhe nesteeseen
• Runsaasti kaliumia
• Tutkitusti terveyttä edistävä
• 100% aktiivisia aineita, ei lisäaineita

Erinomainen myös muuhun kaliumin tarpeeseen.

Magnesium ja kalium

Magnesium osallistuu kehossa yli 350 entsyymin toimintaan ja sitä esiintyy kaikissa elimistön kudoksissa. Sillä on tärkeä rooli elimistön elektrolyyttitasapainon ylläpitämisessä ja energia-aineenvaihdunnan toiminnassa, joilla on vaikutusta mm. sydämeen, hermostoon ja lihaksiin.

Kalium on tärkeä mineraali verenpaineelle: se säätelee solujen sisäisen ja ulkoisen nesteen tasapainoa. Kalium toimii yhteistyössä natriumin kanssa ja niiden tulisikin olla tasapainossa keskenään. Usein natriumia saadaan liikaa suhteessa kaliumiin. Tämä saattaa aiheuttaa korkeaa verenpainetta. Kalium säätelee myös lihasten supistumista ja on tärkeä hermostolle. Sekä kalium että magnesium ovat tärkeitä sydän- ja verisuoniterveydelle.

***

VASTUULLINEN VIRIDIAN

Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus
Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

100% aktiivisia aineita, ei lisäaineita

Annostus: 2,4 g (1/2 tl) kerran päivässä sekoitettuna veteen tai mehuun. Sekoita jauhe aina nesteeseen ennen käyttöä. Varmistat tasaisen sekoittumisen, kun lisäät nesteen jauheen päälle.

Vuorokausiannos sisältää:
Kaliumsitraatti  500 mg 25 %*
Magnesiumsitraatti 150 mg 40 %*

*% päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Tuotetta ei ole säteilytetty, eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita. Vegaaninen.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Mikäli poistat suojakääreen, pidä tämä etiketti tallessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kalium-magnesiumsitraattijauhe 150g, Viridian”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!