Search
Close this search box.

Kalium-magnesiumsitraatti 90kaps, Viridian

24,90

Lihasten ja hermoston tueksi!
Viridian kalium-magnesiumsitraatti (Potassium Magnesium Citrate) on kahden tärkeän mineraalin huippuimeytyvä yhdistelmä lihasten toiminnalle ja energiakierrolle.

Varasto loppu

Lihasten ja hermoston tueksi!

Viridian kalium-magnesiumsitraatti (Potassium Magnesium Citrate) on kahden tärkeän mineraalin huippuimeytyvä yhdistelmä lihasten toiminnalle ja energiakierrolle.

Munuaiset säätelevät kehossa kaliumin pitoisuutta ja poistavat sitä virtsan mukana. Myös nesteenpoistolääkitys (ja verenpainelääkitys) poistaa kehosta kaliumia, ja siksi niiden käytön yhteydessä määrätään usein kaliumia ja tarkkaillaan arvoja.

Kalium on tärkeä mineraali lihaksille, hermostolle ja verenpaineelle. Munuaiset säätelevät kehossa kaliumpitoisuutta ja poistavat sitä virtsan mukana. Hypokalemia eli liian matala kaliumtaso altistaa sydämen rytmihäiriöille. Nesteenpoistolääkitys poistaa kehosta kaliumia, siksi sen käytön yhteydessä määrätään usein kaliumia ja tarkkaillaan arvoja.

Rytmihäiriöitä esiintyy jopa puolella suomalaisista. Ne voivat olla täysin vaarattomia ja johtua liiasta kahvin juonnista, valvomisesta, stressistä tai kaliumin puutteesta. Jos niitä on runsaasti tai oireet ovat häiritseviä, tulisi käydä lääkärissä varmistamassa, että kaikki on kunnossa.

Tasapaino kaliumin ja magnesiumin välillä on tärkeää

Kaliumin lievää puutetta voi olla hankala huomata, koska oireet ovat yleisiä: väsymys, lihasheikkous tai -krampit, turvotus ja ummetus. Runsas hikoilu urheillessa voi kuluttaa elektrolyyttivarastoja ja aiheuttaa lihaskramppeja. Jos huomaat, että magnesium ei silloin auta, kokeile seuraavan kerran myös kaliumia. Jos käytät runsaasti suolaa (natriumia), olisi hyödyllistä tasapainottaa kehoa kaliumilla. Liika natriumin saanti voi aiheuttaa korkeaa verenpainetta ja turvotusta.

***

VASTUULLINEN VIRIDIAN

Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus
Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Ainesosat: hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), kaliumsitraatti, magnesiumsitraatti, viherseos (sinimailanen, spirulina, mustikkauute).

Annostus: 1-3 kapselia kerran päivässä ruokailun yhteydessä.

Vuorokausiannos (1-3 kaps) sisältää:
Kalium 99-297 mg 5-15%*
Magnesium 50-150 mg 13-40%*
Viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute) 50-150 mg

*% päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kalium-magnesiumsitraatti 90kaps, Viridian”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!