Search
Close this search box.

Colonic Plus® Mikrobiomi 80 kaps, Hankintatukku

19,90

VUODEN 2024 TERVEYSTUOTE! Colonic Plus® Mikrobiomi on uutuus suoliston ja sitä kautta koko kehon hyvinvointiin. Valmiste sisältää ButyOil®-tributyriinia ja B2-vitamiinia.

Varastossa

Colonic plus mikrobiomi on uutuustuote limakalvoille, iholle ja vastustuskyvylle

Jokaisessa kehon osassa, mm. ruoansulatuskanavassa, hengityselimissä ja ihossa on oma yksilöllinen mikrobiominsa. Colonic Plus® Mikrobiomi -ravintolisä sisältää patentoitua ButyOil ® butyraattia triglyseridimuodossa (tributyriini) ja B2-vitamiinia limakalvojen ja ihon hyvinvoinnille sekä suojaamaan soluja hapetusstressiltä.

 

Ainesosat: ButyOil ® tributyriinivalmiste (auringonkukkaöljy, rasvahappojen mono- ja diglyseridit, butyraatti triglyseridimuodossa, banaaniaromi), kasviperäinen kapselinkuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, riboflaviini.

Annostus:

1-3 kapseli päivässä. Herkkävatsaisille suositellaan aloitusannosta 1 kapseli päivässä. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville eikä verenohennuslääkityksen kanssa.

Suositeltu vuorokausiannos (3 kaps) sisältää:
Tributyriiniä 1000 mg
B2-vitamiinia 1,4 mg (100 %)*

*%-vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytetään huoneenlämmössä suojassa suoralta auringonvalolta tai lämmönlähteistä. Ei lasten ulottuville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Colonic Plus® Mikrobiomi 80 kaps, Hankintatukku”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!