Search
Close this search box.

Vitatabs® Laktoferriini + C 40 kaps, Hankintatukku

21,90

Laktoferriini vahvistaa kehon luontaisia puolustusmekanismeja. Ihon hyvinvointiin ongelmaiholle. Vastustuskykyä ja antioksidanttisuojaa.

Varastossa

Matala ferritiiniarvo?

Laktoferriini sitoo rautaa itseensä jo suolistossa. Ferritiiniarvojen tueksi raudan imeytymistä edistämään. Ihon hyvinvointiin ongelmaiholle. Vastustuskykyä ja antioksidanttisuojaa. Laktoferriini on glykoproteiini eli siinä on proteiinin lisäksi sokeriosa. Se kuuluu transferriinien ryhmään ja se sitoo itseensä elimistön vapaata rautaa. Laktoferriini ei ole herkkä ruoansulatuskanavan entsyymeille tai happamuudelle. Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa ja se eristetään maidosta erityisen erotusteknologian avulla.

Sillä on oma reseptori suolistossa, jota kautta se imeytyy. Imeytyessään se vie raudan mukanaan. Laktoferriini säätelee solunsisäistä rautatasapainoa ehkäisten ylimääräisen raudan kertymistä soluihin. Laktoferriinin sitoessa rautaa, vapaata rautaa verenkierrosta löytyy vähemmän, mikä on toivottavaa koska vapaa rauta on elimistölle vahingollinen happiradikaali. Laktoferriini auttaa rautaa jakautumaan oikein elimistössä.

Laktoferriini vahvistaa kehon luontaisia puolustusmekanismeja.

Se ravitsee ihoa sisältä päin ja sopii siten erittäin hyvin ongelmaiholle edistämään ihon hyvinvointia. Laktoferriini on ravitsemuksellinen tuki sekä nuorten että aikuisten finneihin ja muihin ihon epäpuhtauksiin, ihon punoitukseen ja rasvoittumiseen. C-vitamiini edistää raudan imeytymistä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina ja suojaa soluja hapettumiselta. C-vitamiini voi palauttaa myös E-vitamiinille sen antioksidatiivisen tehon, jolloin se voi jälleen neutraloida happiradikaaleja. C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja ja energia-aineenvaihduntaa.

 

Ainesosat:

Laktoferriinivalmiste*, Kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Askorbiinihappo, Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja piidioksidi

*Prosessoitu maidosta. Yksi kapseli sisältää maitoproteiinia 186 mg. Tuote ei sovellu maitoallergikoille.

Annostus: 1-2 kapselia päivässä nesteen kera.

Vuorokausiannos 1-2 kaps. sisältää:
Laktoferriiniä 177-354 mg
C-vitamiinia 80-160 mg*
*100-200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

 

Valmistettu Suomessa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vitatabs® Laktoferriini + C 40 kaps, Hankintatukku”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!