Search
Close this search box.

Turskanmaksaöljy 100kaps, Puro

26,90

Onko sinulla kuiva iho tai limakalvot? Kaipaatko lisää potkua aivotyöskentelyyn ja keskittymiseen? Kokeile PURO Turskanmaksaöljyä. joka on laajakirjoinen, puhdas ja monipuolinen rasvahappovalmiste!

Varasto loppu

Hyvinvointia aivoille, iholle ja limakalvoille

Onko sinulla kuiva iho tai limakalvot? Kaipaatko lisää potkua aivotyöskentelyyn ja keskittymiseen? Kokeile PURO Turskanmaksaöljyä, joka on laajakirjoinen, puhdas ja monipuolinen rasvahappovalmiste! PURO-tuotesarjan Cod Liver Oil eli Turskanmaksaöljy on laadukas omega-rasvahappojen, luonnollisen A-vitamiinin ja D-vitamiinin lähde. Luonnollinen A-vitamiini on erittäin hyvin kehon hyödynnettävissä.

Turskanmaksaöljy sisältää täysin luonnollista, hyvin imeytyvää A-vitamiinia 1800 IU:ta eli kansainvälistä yksikköä. Mikrogrammoiksi (μg) muunnettuna vuorokausiannos 2 kapselia sisältää 540 μg A-vitamiinia. Päivän saantisuositus on noin 700–900 μg aikuisilla. PURO Turskanmaksaöljystä saa myös hyvät määrät EPA- ja DHA-rasvahappoja. D-vitamiinia päiväannoksesta saa jopa 60 μg, jolloin erillinen valmiste ei ole välttämätön ainakaan kesäkuukausina.

Finravinto 2017 tutkimuksen mukaan naisilla vain 51 % ja miehillä 38 % täyttyy päivittäinen saantisuositus. A-vitamiinin lähteitä ravinnossa ovat mm. maksaruoat, nori-merilevä ja kananmunan keltuainen.

A-vitamiinia tarvitaan mm.
  • raudan imeytymiseen
  • limakalvojen terveyden ylläpitämiseen
  • ihon hyvinvointiin
  • näön hyvinvointiin sekä
  • immuunijärjestelmän tukemiseen.

Limakalvojen terveyden ylläpitäminen on hyvin tärkeää, koska terveet limakalvot suojaavat elimistöämme ulkopuolisilta patogeeneilta. Limakalvoja on mm. iholla, nenässä, keuhkoissa, ruoansulatuskanavassa ja emättimessä. Monesti A-vitamiinista on apua, koska se konkreettisesti lisää kosteutta limakalvoille.

PURO Turskanmaksaöljy sisältää:

omega3-rasvahappoja
turskanmaksaöljyä, joka sisältää luonnollista A-vitamiinia
EPAa
DHA:ta
D3-vitamiinia.
EPA ja DHA -rasvahappoja tarvitaan sydämen, näkökyvyn ja aivotoiminnan tukemiseen. A-vitamiini on tärkeä limakalvojen, näön ja ihon terveydelle sekä vastustuskyvyn ylläpitoon.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Tuote ei sovellu kasvissyöjille eikä kala-allergisille (sisältää kalaa).

***

PURO on puhtaiden ja luonnollisten ravintolisien sarja. Tuotteet sisältävät ainoastaan aktiivisia ja vaikuttavia ainesosia, ei turhia täyteaineita! Ravintolisät perustuvat tutkittuihin ja huolellisesti valikoituihin raaka-aineisiin, ja kaikki tuotteissa käytetyt kasvit ja yrtit ovat luomua.

PURO-tuotteet ovat biosaatavia, mikä tarkoittaa sitä, että ne imeytyvät erinomaisen hyvin ja kehosi pääsee hyödyntämään tehokkaasti tuotteiden terveysvaikutukset. Tuotteet ovat pääsääntöisesti gluteenittomia ja laktoosittomia, useat tuotteet ovat lisäksi sopivia vegetaristeille tai vegaaneille.

PURO-tuotteita saat ainoastaan AITO-kaupoista ja verkkokaupasta!

Alkuperämaa: Hollanti

Ainesosat: Kalaöljykonsentraatti, gelatiini (softgelkapseli), glyseriini (softgelkapseli), kalanmaksaöljy (turskanmaksaöljy, a-vitamiini), D3-vitamiini.

Annostus: 2 kapselia päivässä aamiaisen yhteydessä runsaan veden kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Suositeltu vuorokausiannos (2 kaps) sisältää:
Turskanmaksaöljy/ kalanmaksaöljy 2000 mg, josta
A-vitamiini 1,6 mg 200%
EPA (Eikosapentaeenihappo) 160 mg
DHA (Dokosaheksaeenihappo) 200 mg
D3-vitamiini 10 μg 200%

%*Päivittäisen saannin vertailuarvosta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turskanmaksaöljy 100kaps, Puro”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!