Search
Close this search box.

Pycnogenol Strong 40mg, Hankintatukku

Alkuperäinen hinta oli: 23,90€.Nykyinen hinta on: 21,90€.

Pycnogenol® on vahva luonnon bioflavonoidi, joka edistää kehon terveyttä monin tavoin.

Varastossa

Pycnogenol Strong on vahva luonnon bioflavonoidi, joka edistää kehon terveyttä monin tavoin.

VASTUSTUSKYKY: Vahvistaa immuunijärjestelmää.
HENGITYSTIET: Vahvistaa limakalvojen kollageenia. Suositellaan käytettäväksi erityisesti siitepölyaikana.
VERENKIERTO: Ylläpitää tervettä verenkiertoa sekä pitää sydämen ja verisuonet toimintakunnossa.
IHO: Vahvistaa ihon kollageenia. Auttaa ihoa säilyttämään nuorekkuutensa.

Siitepölyongelmat, auringon haitat, suonikohjut – ravitsemuksellinen apu Pycnogenolilla

Pycnogenol® on rannikkomännyn kuoriuute, joka valmistetaan Ranskan eteläosassa viljellystä rannikkomännystä saatavasta männyn kuoresta.

Yhden Pycnogenol-kilon valmistamiseen tarvitaan tuhat kiloa kuivaa kaarnaa, joka saadaan paikallisen sahateollisuuden sivutuotteena. Pycnogenol® sisältää vakioidun määrän bioflavonoideja, mm. proantosyaaneja, jotka ovat tehokkaita antioksidantteja, ja se on ollut yksi maailman tutkituimpia ravintolisiä jo yli 40 vuoden ajan ja sen turvallisuutta on selvitetty laajoin kliinisin tutkimuksin. Pycnogenolilla on todettu olevan lukuisia elimistölle suotuisia vaikutuksia mm. sydämelle, verenkierrolle ja ihoon.

Pycnogenolin viisi perusmekanismia

Pycnogenol® on voimakas bioflavonoidi eli se vähentää solujen hapettumista, estää kehon rappeutumista ja hidastaa ikääntymistä. Pycnogenol® vähentää tehokkaasti elimistöä vahingoittavien välittäjäaineiden tuotantoa. Se suojaa kollageenia sitoutumalla kollageeniin ja palauttaa sen kimmoisuutta. Näin se tiivistää hauraita hiusverisuonia ja vähentää kudosten huokoisuutta. Pycnogenol® lisää typpioksidin tuotantoa elimistössä, mikä rentouttaa verisuonia ja edistää veren virtausta, jolloin ravintoaineiden ja hapen kulku kudoksiin tehostuu. Se myös estää alfa-glukosidaasientsyymin aktiivisuutta estäen tärkkelyksen muuttumisen nopeasti imeytyväksi ja näin säätelee verensokeritasoa ja hillitsee sen vaihtelua.

Suonikohjut johtuvat heikentyneestä laskimoverenkierrosta

Suonikohjut ovat kohonneesta laskimopaineesta johtuvia laskimoiden laajentumia. Suonikohjujen syynä on pintalaskimoiden läppien heikkeneminen ja vaurioituminen, joka johtaa veren takaisinvirtaukseen laskimoissa. Läppien pettäessä verta pakkautuu pintalaskimoihin, jotka kohonneen paineen alla laajenevat. Suonikohjuja syntyy tavallisimmin säärten alueelle ja yleisin syy kohjujen synnylle on ikä. Muita riskitekijöitä ovat ylipaino, sukurasitus, istuma- tai seisomatyö ja naisilla raskauksien määrä.

Pycnogenol® vahvistaa heikentyneitä verisuonia

Pycnogenolin on osoitettu kliinisissä tutkimuksissa vahvistavan hiusverisuonien seinämiä ja vähentävän turvotusta. Se ”tilkitsee” vuotavia ja hauraita hiusverisuonia ja näin estää nesteen virtausta kudokseen. Ylimääräinen neste kudoksessa ilmenee turvotuksena ja mikroverenvuotona. Pycnogenol® myös estää kudosta hajottavan MMP-entsyymin toimintaa ja näin vahvistaa heikentyneitä hiusverisuonia. Se sitoutuu verisuonien kollageeniin ja palauttaa niiden kimmoisuutta ja näin vähentää huonontuneen laskimoverenkierron aiheuttamia suonikohjuja.

Heinänuha on kesällä esiintyvä allerginen nuha

Allergialla eli yliherkkyydellä tarkoitetaan elimistön immuunijärjestelmän herkistymisestä johtuvaa reaktiota elimistölle vieraaseen aineeseen eli allergeeniin. Reagoidessaan allergeenin kanssa imusolut erittävät lymfokiineja. Niiden tarkoitus on allergeenin tuhoaminen, mutta ne aiheuttavat samalla tulehdusta ympäristöönsä. Jaksottaisen ja tiettynä vuodenaikana esiintyvän allergisen nuhan aiheuttaja on siitepöly. Tällöin kyseessä on heinänuha. Suomessa on kolme eri siitepölykautta: lehtipuiden, heinien ja pujon kukinta-aika. Lehtipuiden kukinta alkaa maan eteläisimmissä osissa jo maalis-huhtikuussa ja jatkuu kesään saakka, jolloin heinäkasvien kukinta alkaa. Pujon kukinta alkaa tavallisesti heinä-elokuun vaihteessa.

Siitepölyallergiaa kutsutaan usein nuorten taudiksi, koska oireet ovat voimakkaimmillaan juuri nuoruusiässä. Oireilu voi alkaa myöhemmälläkin iällä, vaikka se ei olekaan yhtä tavallista. Siitepölyallergiasta kärsii 10–20 % suomalaisista. Kevätkesällä oireita aiheuttavat lehtipuut, keskikesällä heinäkasvit ja loppukesällä pujo. Koivun ja heinien siitepöly ovat yleisimpiä allergian aiheuttajia. Siitepölyallergia saattaa aiheuttaa vesinuhaa, aivastelua, nenän kutinaa ja tukkoisuutta, yskänärsytystä ja astmaoireita sekä silmien ärsytystä. Atooppinen ihottuma saattaa pahentua ja oireena voi myös olla voimakas väsymys.

Pycnogenol® lievittää ravitsemuksellisesti heinänuhan oireita

Pycnogenol® normalisoi immuunipuolustusta. Pycnogenolia käyttäneillä henkilöillä sen on todettu estävän tulehdusreaktiota käynnistävän NF-kB-“katkaisijan” toimintaa noin 15 prosentilla. Suurinta osaa tulehdustekijöitä (leukotrieenit, sytokiinit) tuottavista geeneistä ja niitä välittäviä adheesiomolekyylejä ohjaa juuri NF-kB. Joidenkin näiden molekyylien tiedetään olevan avainasemassa astman puhkeamisessa. NF-kB:n osittainenkin hillitseminen laskee kehon alttiutta käynnistää immuunireaktiota ja näin voidaan estää astmakohtauksen käynnistyminen. Koehenkilöillä Pycnogenolin käyttö vähensi merkittävästi myös sidekudoksia hajottavan matrixmetalloproteinaasientsyymin (MMP-9) tuotantoa. Tällä entsyymillä on merkittävä haitallinen vaikutus astmaatikon keuhkojen toimintakykyyn.

Pycnogenolilla on antihistamiininen vaikutus ja sen on havaittu annosvasteisesti hillitsevän histamiinin purkautumista allergeenin ärsyttämistä syöttösoluista. Pycnogenol® voi näin hillitä heinänuhaan liittyvää välitöntä antigeenin aiheuttamaa immuunireaktiota.

 

 

Ainesosat:
Maissitärkkelys, Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja piidioksidi, Rannikkomännyn kuoriuute (Pinus maritima), Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat

Annostus: Ensimmäisen viikon ajan 2 tablettia 2 kertaa päivässä, sen jälkeen 2 tablettia kerran päivässä. Sopii säännölliseen käyttöön.

Vuorokausiannos 2 tabl. sisältää:
Rannikkomännyn kuoriuutetta 80 mg

Valmistettu Suomessa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pycnogenol Strong 40mg, Hankintatukku”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!