Search
Close this search box.

Tripla Magnesium 120kaps, Puhdistamo

19,95

Lihakset, hermosto ja energia-aineenvaihdunta. Tripla Magnesium sisältää kolmea korkealaatuista magnesiumin muotoa: magnesiummalaattia, -glysinaattia ja -tauraattia. Se on vatsaystävällinen ja imeytyy tehokkaasti.

Vain 2 varastossa

Puhdistamon Tripla Magnesium sisältää kolmea korkealaatuista magnesiumin muotoa: magnesiummalaattia, -glysinaattia ja -tauraattia tasapainoisena yhdistelmänä. Magnesium edistää muun muassa lihasten toimintaa, proteiinisynteesiä, energia-aineenvaihduntaa ja vahvistaa luustoa. Tripla Magnesium on tavanomaista magnesiumia hellävaraisempi vatsalle ja imeytyy erinomaisesti.

Vegaaninen tuote. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Ainesosaluettelo ja tuotteen koostumus
Suositeltu vuorokausiannos:1–4 kapselia päivässä. Vuorokausiannos sisältää 94 mg – 375 mg magnesiumia, joka vastaa 25–100 % päivittäisestä saantisuosituksesta.

Ainesosat: Magnesiummalaatti, magnesiumbisglysinaatti, magnesiumtauraatti. Kapseli: Hydroksipropyylimetyylisellulloosa

Säilytys: Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Valmistettu: Suomi

Huom! Tripla Magnesium ei sovellu kaikille illalla nautittavaksi tuotteen sisältämän virkistävän magnesiummalaatin vuoksi.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tripla Magnesium 120kaps, Puhdistamo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!