Kuvaus
Suun ja hampaiden terveydelle
Puolukassa on fenolisia yhdisteitä eli flavonoideja, joista antosyaanit ovat tärkeimpiä
Puolukalla on tutkimuksissa todettu olevan antimikrobisia, tulehdusta vastustavia ja antioksidanttivaikutuksia
Lisäaineeton ja pastöroitu suuhuuhde on valmistettu suomalaisesta puolukkamehutiivisteestä, josta on fermentoimalla poistettu luontaisia sokereita.
Puolukkasuuhuuhde on hammaslääkäri Pirjo Pärnäsen kehittämä ja kliinisesti tutkittu suun terveyttä edistävä, täysin luonnollinen suuhuuhde
Sisältää puolukan luontaisia antosyaaneja ja polyfenoleita
Puolukkasuuhuuhde sopii päivittäiseen tai kuuriluontoiseen käyttöön
Tuotetta ei kuulu niellä, mutta se ei ole vaarallista sillä kyseessä on täysin luonnollinen tuote
Auttaa suun kuivuuteen merkittävästi lisäten syljen eritystä
Monipuolistaa suun mikrobistoa ja edesauttaa hyvien bakteereiden kasvua
Kiinnostavaa tutkimusta puolukkasuuhuuhteen potentiaalisista terveysvaikutuksista
“HLT, FT, Pirjo Pärnänen osoittaa väitöstutkimuksessaan (Combining biochemistry to dentistry: from in vitro Candida glabrata observations to an in vivo clinical lingonberry application, 2020) muun muassa että:
Suun kliinisessä kokeessa fermentoitu puolukkamehu esti merkittävästi Candida-hiivasienten ja Streptococcus mutans -bakteerien kasvua. Myös ienverenvuoto ja näkyvän plakin määrät vähenivät. Pärnänen tutki puolukkasuuhuhteen vaikutuksia sekä laboratorio- kokeilla että kliinisesti suun hiivasienitulehduksissa esiintyvien Candida-lajien ja karieksessa esiintyvien mikrobien (Streptococcus mutans, laktobasillit) kasvua ehkäisevänä aineena. Suuhuuhde vähentää kariesriskiä ja ientulehdusta ja sitä on helppo käyttää omahoidon tukena.”
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.