Search
Close this search box.

AITO Vahva Kurkumiini+mustapippuri 500mg, 90kaps

58,90

Aito vahva kurkumiini + mustapippuri sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kliinisesti tutkittuja, patentoituja vaikuttavia aineita: C3-kurkumiinia ja Bioperine mustapippuriuutetta.

Varastossa

Aito Vahva Kurkumiini + Mustapippuri 500mg 90kaps

Aito vahva kurkumiini + mustapippuri sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kliinisesti tutkittuja, patentoituja vaikuttavia aineita: C3-kurkumiinia ja Bioperine mustapippuriuutetta. Mustapippurista saatava piperiini on luonnollinen lisä, joka tehostaa kurkumiinin imeytymistä eli biosaatavuutta. Tuotteessa on merkittävän suuri määrä kurkuminoideja 475mg (95%) per kapseli, joiden biosaatavuutta mustapippurista saatava piperiini on tutkimuksissa lisännyt jopa kaksikymmenkertaiseksi.

Hyvin imeytyvää ja vaikuttavaa kurkumiinia terveydeksi!

Kurkumamauste sisältää useita vaikuttavia aineita, joista tärkein on kurkumiini. Juuri kurkumiinia on kiittäminen kurkuman lukuisista terveysvaikutuksista. Kurkuma-mausteessa kurkumiinia on vain noin 3-5 %, kun ravintolisissä sitä on 75-95 %. Ravintolisän terapeuttiset vaikutukset ovatkin moninkertaiset mausteeseen verrattuna. Ravintolisissä ja niiden imeytyvyydessä on kuitenkin eroja. Kurkumiinin haasteena on sen heikko biosaatavuus eli imeytyminen elimistössä.

Aito Vahva Kurkumiini + mustapippuri sisältää toimivan yhdistelmän vaikuttavia aineita: C3-kurkumiinia ja Bioperine-piperiiniä. Tämä yhdistelmä takaa tuotteen korkean biosaatavuuden. Kun biosaatavuus on erinomainen, kurkumiini imeytyy tehokkaasti ja kehosi pääsee hyödyntämään sen terveysvaikutukset. Valitse siis kurkumiini, jonka vaikutuksen huomaat!

Aito Vahva Kurkumiini + mustapippurin vaikuttavista aineista ja biosaatavuudesta on saatavilla useita kliinisiä tutkimuksia. Esimerkiksi vuonna 1998 tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että Bioperine-piperiini lisäsi merkittävästi kurkuminoidien biosaatavuutta (1).

Kurkumiinin monipuoliset terveysvaikutukset

Kurkumiinista on kertynyt laajalti tieteellistä tutkimusta ja käyttökokemusta. Kurkumiini valmisteita käytetään yleisesti muun muassa immuniteetin tukena, kipuihin ja kolotuksiin, maksan toimintaan ja terveyteen sekä ruoansulatuksen edistäjänä.

Terveyskaupoissa kurkumiini valmisteilla on oma, vakiintunut käyttäjäkuntansa erityisesti nivelvaivoista kärsivien asiakkaiden keskuudessa. Viime vuonna julkaistussa tutkimuksessa (2) todettiin, että kurkumiini valmisteet alensivat polven nivelrikon aiheuttamia kipuja paremmin kuin placebo. Kurkumiini onkin turvallinen ja tehokas ravintolisiä kivuista ja kolotuksista kärsiville.

Ainesosat: Patentoitu C3-kurkumiini®, Bioperine® piperiini, sinimailanen, riisitiiviste, steariinihappo, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Vegaaninen, ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita tai laktoosia.

Annostus: 1-2 kapselia vuorokaudessa runsaan nesteen kanssa. Jos sinulla on lääkitys, suosittelemme kysymään asiantuntijan neuvoa ennen tuotteen käyttämistä.

Sisältää:
500 – 1000mg kurkumiinia, josta kurkuminoideja 475mg (95%)
5 – 10mg piperiiniä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AITO Vahva Kurkumiini+mustapippuri 500mg, 90kaps”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!