Search
Close this search box.

L-teaniini & sitruunamelissa 90kaps, Viridian

43,90

Viridianin L-teaniini+sitruunamelissa sopii elimistön tukemiseen ennen stressaavaa tilannetta, kuten esiintymistä, tai yleiseen kehon tukemiseen stressin aikana ja psyykkisen toimintakyvyn tehostamiseen, rentoutumista ja unen saantia edesauttamaan.

Varasto loppu

Tuoteosastot: , Avainsanat: , , ,

Stressin aikana kehon tukemiseen ravintolisiä

Viridianin L-teaniini+sitruunamelissa sopii elimistön tukemiseen ennen stressaavaa tilannetta, kuten esiintymistä, tai yleiseen kehon tukemiseen stressin aikana ja psyykkisen toimintakyvyn tehostamiseen, rentoutumista ja unen saantia edesauttamaan.

L-teaniini on vesiliukoinen aminohappo, jota esiintyy luonnossa vihreässä teessä. Viridian L-teaniini -valmisteeseen on yhdistetty myös sitruunamelissa, jolla on rentouttava ja uneen valmistava vaikutus.

Miten erityisherkkä määritellään? Viridianin L-teaniini+sitruunamelissa kehon tukemiseen!

  • Kuormittuu helposti voimakkaista aistiärsykkeistä, kuten kovista äänistä, valoista tai tuoksuista. Aistiärsykkeiden tulva vaikkapa juhlissa saattaa väsyttää erikoisherkän. Kaikkea tuntuu yksinkertaisesti olevan liikaa ja kun hän yrittää prosessoida asioita herkällä intuitiollaan, kuormittuminen lisääntyy helposti.
  • Eläytyy voimakkaasti, olipa kyseessä sitten myönteisiä tai kielteisiä tunteita herättävä tapahtuma, asia tai ihminen. Hän saattaa liikuttua kyyneliin silloin, kun kukaan muu ei koe tilanteessa samoin. Erityisherkkä on hyvin empaattinen.
  • Omaa erittäin herkän ja hienovaraisen havainnointikyvyn. Hän tulkitsee erinomaisesti sanattomia vihjeitä, keskustelukumppaninsa ilmeitä tai hänen energiatasojaan.
  • Stressaa deadlineista.
  • Välttelee tietoisesti raakoja ja väkivaltaisia elokuvia ja sarjoja.
  • Haluaa vetäytyä hiljaisuuteen, omaan rauhaan kiireisen päivän jälkeen. Jos hän ei saa yhtään omaa rauhaa, ylivirittynyt hermosto kuormittuu entisestään.
  • Yrittää järjestää elämänsä niin, että pystyisi välttämään ylimääräistä kuohuntaa.
  • On vilkas mielikuvitukseltaan.
  • Häntä pidettiin jo lapsena herkkänä ja ujona.
***

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Ainesosat: Sitruunamelissauute, L-teaniini, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Annostus: 1–2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Vuorokausiannos sisältää (1–2 kapselia):
L-teaniini 200–400 mg
Sitruunamelissauute  300–600 mg

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Mikäli poistat suojakääreen, pidä etiketti tallessa. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “L-teaniini & sitruunamelissa 90kaps, Viridian”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!