Search
Close this search box.

K2-vitamiini 90kaps, Viridian

47,90

K-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä ja luiden pysymistä normaaleina.

Varasto loppu

Luustolle ja verenkierrolle

Viridian K2-vitamiini, vegaaninen K2-vitamiinin lähde VitaMK7® on tuotettu hapatetuista soijapavuista (natto), eikä sitä ole testattu eläimillä.

K-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä ja luiden pysymistä normaaleina.

Rasvaliukoista K-vitamiinia on K1- ja K2-muotoa. K1-vitamiinia (fyllokinoni) on erityisesti vihreissä vihanneksissa. K2-vitamiinia (menakinoni) saa fermentoiduista tuotteista, kuten rasvaisista juustoista, rahkasta ja natosta. K2-vitamiinin biologisesti aktiivisin ja tehokkain muoto on menakinoni-7, jonka raaka-aine on natto (fermentoidut soijapavut).

K-vitamiini on tärkeä veren hyytymiselle ja se edistää kalsiumin kuljetusta luustoon. Useat tutkimukset ovat keskittyneet myös K-vitamiinin rooliin sydän- ja verisuoniterveyden ylläpitämisessä.

Viridian K2-vitamiini on aktiivista ja vegaanista VitaMK® menakinoni-7:ää. Sitä saadaan uuttamalla erityisellä menetelmällä natosta, joka on luonnollinen K2-vitamiinin lähde.

***

VASTUULLINEN VIRIDIAN

Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus
Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Ainesosat: menakinoni-7 (Vita MK-7), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), sinimailanen, spirulina ja mustikkauute.

Annostus: 1–2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoitoalan ammattilaisen ohjeen mukaan.

Vuorokausiannos 1–2 kapselia sisältää:
K2-vitamiini MK-7 (Vita MK-7®) 50–100 ug, 66,5–133 %*
K2-vitamin MK-7 (Vita MK-7®) 50–100 ug, 66,5–133 %*
Viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute)

*% päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Tuotetta ei ole säteilytetty, eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita. Vegaaninen.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Jos käytät verenohennuslääkkeitä, keskustele lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä. Mikäli poistat suojakääreen, pidä tämä etiketti tallessa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “K2-vitamiini 90kaps, Viridian”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!