Havitall 250g, Biolatte

36,90

Biolatte Havitall ”Have It All”, Psyllium Huskia ja mustikkajauhetta sisältävä maitohappobakteerivalmiste Psyllium -siemenen kuori on liukenematon luontainen kuitu, joka turpoaa joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Kuidun riittävä karkeus (20 mesh) ja hajoamattomuus on turvallista ja auttaa suoliston toimintaa. Samalla kuitu sitoo itseensä haitallisia yhdisteitä puhdistaen suolta. Aito mustikkajauhe on luonnollinen c-vitamiiinin lähde.

5 varastossa

Kuvaus

Ravintolisän ainesosat ja niiden määrät vuorokausiannoksessa (12 g):
Psyllium husk 11,082 g, mustikkajauhe 0,846 g, maitohappobakteerit: L. casei, L. fermentum, L. acidophilus, S. thermophilus, E. faecium (vähintään 2,2E9 CFU).

Annostus ja käyttö:
Sekoita 1 ruokalusikallinen Havitall-jauhetta 2-4 dl:aan vettä. Nauti välittömästi sekoittamisen jälkeen. Kerran päivässä, noin 12 g/pv. On suositeltavaa juoda runsaasti vettä päivän aikana. Ei alle 6-vuotiaille.

HUOM! Ravistele purkkia hyvin ennen jokaista käyttöä.

Psyllium -siemenen kuori on liukenematon luontainen kuitu, joka turpoaa joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Kuidun riittävä karkeus (20 mesh) ja hajoamattomuus on turvallista ja auttaa suoliston toimintaa.

Säilytys:
Kuivassa, huoneenlämmössä ja valolta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Myyntilupa EU:ssa AS 2251/1.

Valmistuttaja: Biolatte Oy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Havitall 250g, Biolatte”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *