Search
Close this search box.

Fytocomplex Valeriaana 2500mg, Aboa Medica

17,90

Levollinen uni, parempi mieli!

Vain 1 varastossa

Fytocomplex Valeriaana eli rohtovirmajuuri on vanhoista ajoista saakka tunnettu terveyskasvi, joka sopii myös nykypäivän kiireiseen elämään rauhoittamaan levotonta mieltä ja helpottamaan unensaantia ja stressiä (EFSA-Q-2008-4932). Valeriaana auttaa nukahtamaan ja ylläpitämään luonnollista unta (EFSA-Q-2008-3081; EFSA-Q-2008-3413) sekä auttaa ylläpitämään hyvää kognitiivista toimintaa ja henkistä hyvinvointia (EFSA-Q-2008-4553).

Toinen tärkeä ainesosa on melatoniini, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniini on pimeän vaikutuksesta luonnollisesti lisääntyvä unettava aine. Ravintolisänä sen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.

FytoComplex Valeriaana on erittäin monipuolinen valmiste, joka sisältää myös vaikutuksia tukevia muita kasviuutteita, joita ovat unikko, kärsimyskukka, sitruunamelissa, lehmus ja griffonia. Griffoniauute sisältää 5-HTP-nimistä yhdistettä, joka on melatoniinin esiaste.

Valmisteessa on myös B12-vitamiinia, joka edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja.

 

Ainesosat: Valeriaanauute (Valeriana officinalis extr. sicc), griffoniansiemenuute (Griffonia simplicifolia extr. sicc), kaliforniantulliunikkouute (Escholtzia californica extr. sicc), kärsimyskukkauute (Passiflora incarnata extr. sicc), sitruunamelissan lehtiuute (Melissa officinalis L. extr. sicc), isolehtilehmusuute (Tilia platyphyllos), melatoniini, B12-vitamiini (syanokobalamiini), täyteaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa ja mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat ja piioksidi), liivate (kapselit).

Vaikuttava aine 1 kaps:

Valeriaanauute 120 mg

– valeriaanahappo 0,95 mg

Griffoniauute 100 mg

– 5-HTP 20 mg

Unikkouute 75 mg

– protopiini 0,15 mg

Kärsimyskukkauute 40 mg

– flavonoidit 0,80 mg

Sitruunamelissauute 20 mg

– rosmariinihappo 0,50 mg

Melatoniini 1 mg

B12-vitamiini 2,5 µg (100%)*

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fytocomplex Valeriaana 2500mg, Aboa Medica”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!