Search
Close this search box.

Digestive Aid – ruuansulatusentsyymi 90kaps, Viridian

29,90

Digestive Aid on tehokas yhdistelmä entsyymejä, betaiinihydrokloridia (suolahappoa), piparminttua ja inkivääriä edistämään ruuansulatusta sekä suoliston tasapainoa.

Vain 1 varastossa

Vatsasi parhaaksi

Digestive Aid – ruuansulatusentsyymi on tehokas yhdistelmä entsyymejäbetaiinihydrokloridia (suolahappoa)piparminttua ja inkivääriä edistämään ruuansulatusta sekä suoliston tasapainoa. Nauti ruokailun yhteydessä, jos kärsit erilaisten ruoka-aineiden sulamattomuudesta, heikoista vatsahapoista, turvotuksesta tai muusta vatsan/suoliston epätasapainosta. Nauti ruokailun yhteydessä, jos kärsit erilaisten ruoka-aineiden sulamattomuudesta, heikoista vatsahapoista, turvotuksesta tai muusta vatsan/suoliston epätasapainosta.

Sulaako ruokasi kunnolla? Kokeile Viridian ruoansulatuksen tukituotteita

Meillä suomalaisilla on jos jonkinlaisia suolistovaivoja, joiden kanssa totutaan elämään. Turvottaa, närästää, on kramppeja, ilmavaivoja, ummetusta, ripulia, hiivaa eikä ruoka sula kunnolla. Syyt oireiden taustalla voivat olla moninaiset, mm. pitkään jatkunut stressi, lääkitykset, huono pureskelu tai kiireessä syöminen, suppea ruokavalio, tulehdus tai infektiot. Oireita ei kuitenkaan pitäisi pitää normaalina osana arkea. Kun sairaudet on poissuljettu, apua voi lähteä hakemaan mm. ruoansulatusta tukevista valmisteista.

Tuote on vegaaninen.

 

***
VASTUULLINEN VIRIDIAN

Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus
Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Ainesosat: betaiinihydrokloridi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), amylaasi, inkiväärin juurijauhe, piparmintun lehtijauhe, viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute), lipaasi, proteaasi, amyloglukosidaasi.

Annostus: 1–3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Vuorokausiannos 1–3 kapselia sisältää:
Betaiinihydrokloridi 100–300 mg
Amylaasi  (27,000 u/g) 80–240 mg
Inkiväärin juurijauhe 75–225 mg
Piparmintun lehtijauhe 75–225 mg
Lipaasi (10,000 u/g) 50–150 mg
Proteaasi  (140 u/g) 15–45 mg
Amyloglukosidaasi (240 u/g) 10–30 mg
Viherseos 70–210 mg

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Ei saa käyttää, jos kärsii pohjukaissuoli- tai mahahaavasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Digestive Aid – ruuansulatusentsyymi 90kaps, Viridian”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!