Search
Close this search box.

Coral Calcium 700mg, Aboa Medica

22,90

Kalsium on tunnetusti tärkeää luustolle ja hampaille, mutta lisäksi se edistää normaalia hermovälitystä, energia-aineenvaihduntaa ja lihastoimintaa sekä normaalia veren hyytymistä.

Varastossa

Yksi luontaisia lähteitä kalsiumille on koralli, joka sisältää lukuisia muitakin hivenaineita. Kalsium on tunnetusti tärkeää luustolle ja hampaille, mutta lisäksi se edistää normaalia hermovälitystä, energia-aineenvaihduntaa ja lihastoimintaa sekä normaalia veren hyytymistä. Se myös osallistuu solujen jakautumisprosessiin ja edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.  Siksi se on ihanteellinen ja samalla monipuolinen kalsiumin lähde. Coral Calcium – kapseleissa käytetty Coral MAX™ -korallikalkki valmistetaan luonnollisesti irronneista, kuolleista korallin osista, joiden hyödyntäminen ei vahingoita eläviä koralleja.

D-vitamiinia tarvitaan kalsiumin imeytymiseen. Jos ei kehossa ole tarpeeksi D-vitamiinia, se ei voi muodostaa hormonia nimeltä kalsitrioli (ns. aktiivinen D-vitamiini). Tämä puolestaan voi johtaa kalsiumin huonoon imeytymiseen. Jollei kalsiumia imeydy tarpeeksi, kehon täytyy ”lainata” sitä luustosta, joka voi aiheuttaa luuston heikkenemistä.

Coral Calcium – Tiesitkö tämän korallista:

Riuttoja muodostava koralli koostuu kalkkirungosta ja lukemattomista muutaman millimetrin kokoisista polyypeistä. Nämä pikkuruisen merivuokon kaltaiset korallieläimet ottavat merivedestä kalsiumia ja rakentavat siitä yhdyskunnalle “kodin” – kalkkipitoisen ja tyypillisesti haaraisen rakenteen, joka tunnetaan korallina.

Polyypit elävät sisällään olevien yksisoluisten levien kanssa symbioosissa. Korallien kauniit värit ovat näiden levien ansiota, sillä polyypit itsessään ovat jokseenkin läpinäkyviä. Leväsolut tuottavat yhteyttämisen avulla merkittävän osan polyyppien ravinnosta, minkä lisäksi polyypit pyydystävät polttiaislonkeroillaan meressä uiskentelevia pieneliöitä.

 

Ainesosat: Koralli, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), liivate (kapseli).

Vaikuttava aine:
1 kaps / 3 kaps

Koralli 700 mg / 2100 mg

Kalsium 224 mg / 732 mg*

* 30,5-91,5% päivittäisen saannin vertailuarvosta (RDI).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Coral Calcium 700mg, Aboa Medica”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!