Vitatabs® Koliini 60tabl, Hankintatukku

9,90

Koliini on tärkeä sydämen ja verisuoniston hyvinvoinnille, sillä se vähentää homokysteiinin määrää muuttamalla sitä muiksi aminohapoiksi. Koliini tukee useiden ravintoaineiden, mm. betaiinin, karnitiinin, kreatiinin, omega-3 rasvahappojen ja B-vitamiinien toimintaa.

2 varastossa

Kuvaus

Vitatabs® Koliini -tabletit sisältävät VitaCholine® koliinia 550 mg päiväannoksessa.
Koliini on vitamiinin kaltainen yhdiste, jota on elimistömme kaikissa kudoksissa solukalvojen fosfolipideissä. Se osallistuu solujen väliseen yhteydenpitoon välittäjäaineena.

Koliini auttaa ylläpitämään aineenvaihduntaa solutasolla: se edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja homokysteiinin aineenvaihduntaa.
Koliini myös edistää maksan toiminnan pysymistä normaalina, sillä se osallistuu rasvan varastoinnin säätelyyn maksassa.

Koliini on tärkeä sydämen ja verisuoniston hyvinvoinnille, sillä se vähentää homokysteiinin määrää muuttamalla sitä muiksi aminohapoiksi.
Koliini tukee useiden ravintoaineiden, mm. betaiinin, karnitiinin, kreatiinin, omega-3 rasvahappojen ja B-vitamiinien toimintaa.

Koliini on ikääntyville, kuntoilijoille ja urheilijoille hyödyllinen ravintoaine, sillä se säätelee lihasten toimintaa ja aineenvaihduntaa sekä energian käyttöä ja varastointia.
Koliini suojaa typpioksidia ja mahdollistaa siten lihasten energian ja ravintoaineiden saannin.

Koliinille hyväksytyt terveysväitteet: Rasva-aineenvaihduntaa tehostamaan, homokysteiinin aineenvaihduntaa tehostamaan, maksan toimintaa tukemaan.
Vitatabs® Koliini -ravintolisä ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Ainesosat
VitaCholine® koliini (bitartraatti), Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat.

Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen

Vuorokausiannos
Vuorokausiannos 2 tabl. sisältää:
Koliinia 550 mg

Annostus
1 tabletti 2 kertaa päivässä.

Valmistettu Suomessa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vitatabs® Koliini 60tabl, Hankintatukku”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *