Search
Close this search box.

Vahva Parsakaali, Biomed

39,90

Parsakaalin hyödyt helpossa muodossa!

  • Päiväannos 1 kapseli vastaa 300 g tuoretta parsakaalia
  • Tehokas yhdistelmä: parsakaalijauhe + sinapinsiemenjauhe

Vain 1 varastossa

Tuoteosastot: , Avainsanat: , ,

Vahva parsakaali

Ehkä maailman terveellisin ruoka-aine todella tiiviissä muodossa!Parsakaali tunnetaankin varsinaisena terveyden superkasvina.  Parsakaalin hyödyt helpossa muodossa. Yksi tärkeimpiä, ellei tärkein syy parsakaalin terveellisyyteen on sen sisältämä sulforafaani niminen yhdiste.

Markkinoiden vahvin parsakaalijauhe – standardoitu 13 % pitoisuus glukorafaniinia, joka on sulforafaanin esiaste
Valmistettu luonnollisella menetelmällä patentoitua prosessia hyödyntäen
Tehokas yhdistelmä: parsakaalijauhe + sinapinsiemenjauhe
Sinapinsiemenjauheen myrosinaasi-entsyymi maksimoi sulforafaanin muodostumisen ja imeytymisen
Parsakaali – terveyden superkasvi
Vihannesten ja erityisesti ristikukkaisten vihannesten syöminen on olennainen osa terveellistä ruokavaliota. Ristikukkaisiin vihanneksiin kuuluvat erilaiset kaalit, esimerkiksi parsa-, kukka-, kerä- ja ruusukaali. Vain 1 kapseli päivässä riittää – vastaa 300 g tuoretta, kypsentämätöntä parsakaalia.

Sulforafaania muodostuu etenkin, kun parsakaalia tai sen ituja pureskellaan. Tällöin parsakaalin sisältämä myrosinaasi-entsyymi aktivoituu ja muuntaa glukorafaniinin sen aktiiviseen muotoon sulforafaaniksi. Myös suoliston mikrofloora muuntaa glukorafaniinia sulforafaaniksi.

Ongelmana vain on, että jotta saisit sen kaikki hyödyt, joutuisit syömään sitä isoja määriä ja tarkkaan valmistettuna. Kypsennetty parsakaali sisältää huomattavasti vähemmän sulforafaania kuin raaka parsakaali tai parsakaalin idut. Sulforafaanin muodostumisesta vastaava myrosinaasi-entsyymi tuhoutuu liiallisessa kuumennuksessa ja näin ollen parsakaalta kannattaakin vain kevyesti höyryttää n. 3-5 min ajan, jotta aktiiviset ainesosat säilyisivät mahdollisimman hyvin tuhoutumatta.

Vahva parsakaali antaa sinulle tiiviissä muodossa parsakaalin parhaat hyödyt ilman vaivalloista valmistamista, isoja nautittavia määriä tai maku- tai hajuhaittoja.

Vahva parsakaalin laatu tulee puhtaudesta ja yksinkertaisen nerokkaasta tuotteesta — EI mitään ylimääräisiä aineita sekoittamassa toimivaa kaavaa.

Parsakaalijauhe + sinapinsiemenjauhe
1 kapseli vahvaa parsakaalijauhetta sisältää yhtä paljon aktiivista ainetta (glukorafaniinia) kuin 300 g tuoretta, kypsentämätöntä parsakaalia.
Yhdistämällä parsakaalijauhe myrosinaasi-entsyymiä sisältävään sinapinsiemenjauheeseen saadaan maksimoitua sulforafaanin muodostuminen ja imeytyminen.

Parsakaalijauhe valmistetaan luonnollista, patentoitua prosessia hyödyntäen. Tämä jauhe sisältää markkinoiden vahvimman pitoisuuden glukorafaniinia (13 %).

Jauheen valmistaja on jo vuodesta 1997 lähtien toiminut yhteistyössä Johns Hopkinsin yliopiston tutkijoiden kanssa edistääkseen glukorafaniinin ja sulforafaanin ja niiden mahdollisten terveysvaikutusten tutkimusta.

Ainesosat: Parsakaalijauhe (USA), sinapinsiemenjauhe, riisijauho, kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä.

Suositeltava vuorokausiannos 1 kapseli päivässä sisältää:

Parsakaalijauhetta 270 mg
josta 13 % glukorafaniinia 35,10 mg

Sinapinsiemenjauhetta 150 mg

Jos imetät, olet raskaana tai käytät lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärisi kanssa.
Valmistetta ei suositella käytettäväksi verta ohentavien lääkitysten kanssa samanaikaisesti.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC. Suojattava auringonvalolta ja kuumuudelta.

Sisältää kuiva-ainepussin, ei syötäväksi!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vahva Parsakaali, Biomed”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!