Vahva C-vitamiini 800mg, Puhdistamo

16,95

Vahva C-vitamiini 800mg – 60kaps Vastustuskyky, väsymys ja uupumus Vahva C-vitamiini PUREWAY-C®:stä, jonka koostumus tarjoaa optimaaliset tasot C-vitamiinista Nopeasti imeytyvä ja pitkävaikutteinen Täyteaineeton ja vegaaninen

Varasto loppu

Kuvaus

Vahva C-vitamiini 800mg – 60kaps

Puhdistamon Vahva C-vitamiini on tehokkaasti imeytyvä ja pitkävaikutteinen vitamiini tieteellisesti tutkitusta C-vitamiinin muodosta, PUREWAY-C®:stä.

Tuotteen askorbiinihappo on sitoutuneena rasvahappoihin, mikä parantaa vitamiinin imeytymistä ja sen hyödyntämistä elimistössä. PUREWAY-C®:n koostumus tarjoaa optimaaliset tasot C-vitamiinista, ja se on tutkitusti suotuisa ja nopea muoto tälle välttämättömälle kehon aktiivisuutta tukevalle vitamiinille.

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon, luuston ja rustojen normaalia toimintaa varten.

Vegaaninen tuote.

Ainesosaluettelo ja tuotteen koostumus
Suositelu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos: 1 kapseli päivässä / 1 kapsel per dag

Vuorokausiannos sisältää / Daglig dos innehåller:

C-vitamiinia / C-vitamin 800 mg 1000 % *
* Päivittäisestä saantisuosituksesta /
*Av rekommenderat dagligt intag

Ainesosat / Ingredienser: C-vitamiini (PUREWAY-C® [L-askorbiinihappo, sitrusbioflavonoidit, rasvahapot]). Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa / C-vitamin (PUREWAY-C® [L-askorbinsyra, citrusbioflavonoider, fettsyror]). Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa

Valmistettu / Tillverkad i: Suomi

Alkuperämaa / Ursprungsland: Muu kuin EU

Säilytys / Förvaras: Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / I rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. / Kosttillskot bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vahva C-vitamiini 800mg, Puhdistamo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *