Search
Close this search box.

Vahva C-vitamiini 800mg, Puhdistamo

16,95

Vastustuskyky, väsymys ja uupumus. Vahva C-vitamiini PUREWAY-C®:stä, jonka koostumus tarjoaa optimaaliset tasot C-vitamiinista. Se on nopeasti imeytyvä ja pitkävaikutteinen. Täyteaineeton ja vegaaninen.

Vain 2 varastossa

Puhdistamon Vahva C-vitamiini on tehokkaasti imeytyvä ja pitkävaikutteinen vitamiini tieteellisesti tutkitusta C-vitamiinin muodosta, PUREWAY-C®:stä.

Tuotteen askorbiinihappo on sitoutuneena rasvahappoihin, mikä parantaa vitamiinin imeytymistä ja sen hyödyntämistä elimistössä. PUREWAY-C®:n koostumus tarjoaa optimaaliset tasot C-vitamiinista, ja se on tutkitusti suotuisa ja nopea muoto tälle välttämättömälle kehon aktiivisuutta tukevalle vitamiinille.

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon, luuston ja rustojen normaalia toimintaa varten.

Vegaaninen tuote.

Suositelu vuorokausiannos 1 kapseli päivässä

Vuorokausiannos sisältää:

C-vitamiinia / C-vitamin 800 mg 1000 % *
* Päivittäisestä saantisuosituksesta /

Ainesosat: C-vitamiini (PUREWAY-C® [L-askorbiinihappo, sitrusbioflavonoidit, rasvahapot]). Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Valmistettu: Suomi

Alkuperämaa: Muu kuin EU

Säilytys: Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vahva C-vitamiini 800mg, Puhdistamo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!