Search
Close this search box.

AITO Nivel 80kaps

Alkuperäinen hinta oli: 31,90€.Nykyinen hinta on: 27,90€.

Nopeavaikutteinen ja luonnollinen valmiste! Jos niveliin sattuu tai ne ovat jäykät, apu on lähellä. Aito Nivel on tehokas ja monipuolinen valmiste, joka vaikuttaa nopeasti. Luonnollinen ja eettinen valinta nivelten hyvinvointiin, sopii myös ovo-vegetaristeille.

Varastossa

Nopeavaikutteinen ja luonnollinen valmiste!

Jos nivel kipua tai ne ovat jäykät, apu on lähellä. Aito Nivel on tehokas ja monipuolinen valmiste, joka vaikuttaa nopeasti. Luonnollinen ja eettinen valinta nivelten hyvinvointiin, sopii myös ovo-vegetaristeille. Tutkittu huippuraaka-aine OVOMET® kananmunan kuoren kalvoproteiini on nivelille tärkeiden ravintoaineiden kondroitiinisulfaatin, hyaluronihapon, glukosamiinin ja kollageenin luonnollinen lähde. Inkiväärillä on tulehduksia tasapainottava vaikutus. C-vitamiini edistää rustolle tärkeän kollageenin muodostumista. Mangaani edistää sidekudosten, kuten nivelten normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina. Kupari ylläpitää sidekudoksen normaalia toimintaa.

Monipuolinen ja vaikuttava koostumus

Ovomet® kananmunan kuoren kalvoproteiini on tutkittu huippuraaka-aine. Se on nivelille tärkeiden ravintoaineiden kondroitiinisulfaatin, glukosamiinin, hyaluronihapon ja kollageenin luonnollinen lähde. Jo 300 mg päivässä riittää palauttamaan liikkumisen ilon! Ovomet on vegetaarinen kollageenin lähde. Se on peräisin 100 % luonnollisesta kananmunan kuoren kalvoproteiinista.

Aito Nivelen sisältämä Ovomet:

  • Suojaa rustoja ja jänteitä sekä lisää jänteiden elastisuutta
  • Vähentää jäykkyyttä
  • 100 % luonnollinen ja eettinen
  • Vegetaarinen kollageenin lähde
  • Kliinisesti todistettu teho
  • Vaikuttaa nopeasti
  • Patentoitu ja luontoa kunnioittava valmistustapa

Ovomet-raaka-aineen teho on todistettu monilla kliinisillä tutkimuksilla. Sen on esimerkiksi todettu vähentävän nivelrikon aiheuttamia kipuja ja nivelten jäykkyyttä huomattavasti jo 300 mg päiväannoksella.*

Sopii myös vegetaristeille ja kala-allergisille

Aito Nivel sisältää Ovomet -kananmunan kuoren kalvoproteiinia, inkivääriuutetta, C-vitamiinia, mangaania ja kuparia – ei mitään turhia lisä- tai täyteaineita. Tuote on gluteeniton. Kaksi vegekapselia päivässä riittää.

Aito Nivel sopii muun muassa ikääntyville, urheilijoille ja aktiivisesti liikkuville sekä muille nivelvaivoista kärsiville. Soveltuu myös kala-allergisille ja ovo-vegetaristeille!

Valmistettu Suomessa juuri sinulle!

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat: OVOMET kananmunan kuoren kalvoproteiini, inkivääriuute, askorbiinihappo, mangaaniglukonaatti, kupariglukonaatti, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Käyttöohje: 2 kapselia päivässä.

Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää:
OVOMET kananmunankuoren kalvoproteiini 300 mg
Inkivääriuute 80 mg
C-vitamiini 80 mg 100%*
Mangaani 1,0 mg 50%*
Kupari 0,5 mg 50%*
*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AITO Nivel 80kaps”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!