Search
Close this search box.

Suncaroten 40kaps, Natura Media

24,90

Korkean imeytyvyyden aurinkokapseli.

100 % luonnollinen yhdistelmä kolmea karotenoidia ja E-vitamiinia öljykapselimuodossa.

Vain 1 varastossa

SUNCAROTEN-aurinkokapselit sisältävät tehokkaan yhdistelmän

kolmea karotenoidia luonnollisista lähteistä: astaksantiinia, lykopeenia, beetakaroteenia, E-vitamiinia ja ekstra-neitsytoliiviöljyä

Beetakaroteenista elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinia, joka edistää mm. ihon pysymistä normaalina. Lisäksi kapseleissa on kahta muuta luonnollista karotenoidia, astaksantiinia ja lykopeenia, sekä E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Tällä yhdistelmällä saavutetaan laajempi vaikutusalue verrattuna tavalliseen beetakaroteeniin.

SUNCAROTEN-yhdistelmän kolme karotenoidia sekä E-vitamiini ovat kaikki rasvaliukoisia. Kapseleissa oleva ekstra-neitsytoliiviöljy varmistaa siis ainesosien ylivoimaisen imeytyvyyden elimistössä verrattuna tabletteihin tai jauhekapseleihin!

SUNCAROTEN ja ihosi paras kesä!

SUNCAROTEN-kapselit on tarkoitettu kaikille aikuisille, olipa iho sitten aurinkoherkkä tai luonnostaan hyvin ruskettuva. Tehokkaiden pitoisuuksien ansiosta 1 kapseli päivässä on riittävä annostus. Tuotetta voi käyttää lyhytkestoisesti, esim. 2-5 viikon jaksoissa tai koko kesäkauden ajan. SUNCAROTEN-kapselit soveltuvat myös jatkuvaan käyttöön.

Muista, ettei oleskelusi auringonpaisteessa ylitä ihotyypillesi suositeltua maksimiaikaa, ja että käytät myös korkean suojakertoimen aurinkovoidetta sekä suojaavaa vaatetusta. Näin voit nauttia auringosta turvallisesti!

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Ainesosat: Oliiviöljy, liivate (naudasta), lykopeeni (Blakeslea trispora – sienestä), astaksantiini (Haematococcus pluvialis – levästä), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), beetakaroteeni (Dunaliella salina – levästä), D-alfa-tokoferoli, piidioksidi, kapselin väri (punainen rautaoksidi).

Käyttöohje: 1 kapseli päivässä. Voidaan käyttää kuurina, esim. kesäkauden ajan. Soveltuu myös jatkuvaan käyttöön.

Sisältää: 1 kaps. %*
Astaksantiinia 4 mg
Beetakaroteenia 14,4 mg
Lykopeenia 6,4 mg
E-vitamiinia 10 mg 83%
Oliiviöljyä 250 mg
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suncaroten 40kaps, Natura Media”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!