Search
Close this search box.

Monilac Multi, Natura Media

23,90

Koko perheen maitohappobakteeri! 15 miljardia elävää maitohappobakteeria kahdessa kapselissa – lisänä biotiinia ja L-glutamiinia

Varastossa

MONILAC MULTI-kapselit sisältävät yhdistelmän viittä eri maitohappobakteerikantaa, jotka ovat tutkitusti yhteensopivia ja tukevat toistensa toimintaa (Bifidobacterium animalis subsp. lactis BS01, Lactobacillus plantarum LP01, Lactobacillus plantarum LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04 ja Lactobacillus rhamnosus LR05), sekä L-glutamiinia ja biotiinia, joka edistää limakalvojen pysymistä normaaleina.

MONILAC MULTI-kapselit soveltuvat jatkuvaan käyttöön koko perheelle. Niitä voi käyttää myös kuurina tarpeen mukaan. Kapselin voi niellä kokonaisena tai halutessaan avata ja sekoittaa viileään juomaan tai ruokaan. 100 kapselin pakkauksesta riittää reilusti päiväannoksia myös matkustettaessa. Annostusta voi säädellä ottamalla yksi tai kaksi kapselia päivässä. Kahdessa MONILAC MULTI-kapselissa on huikeat 15 miljardia elävää maitohappobakteeria!

MONILAC MULTI-kapselit on suunniteltu sopivaksi mahdollisimman monille. Siksi ne eivät sisällä allergeeneja kuten gluteenia, viljoja, maitoa tai sen osia, hiivaa, kananmunaa, soijaa tai pähkinää. Ne eivät myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita.

Tuote on valmistettu Suomessa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat: L-glutamiini, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), maitohappobakteeriseos (Bifidobacterium animalis subsp. lactis BS01, Lactobacillus plantarum LP01, Lactobacillus plantarum LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04, Lactobacillus rhamnosus LR05), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja rasvahappojen magnesiumsuolat), d-biotiini.

Käyttöohje: 1-2 kapselia päivässä veden tai muun viileän nesteen kanssa. Kapselit voi myös avata ja sisältö voidaan sekoittaa viileään ruokaan tai juomaan.

Sisältää: 1-2 kaps. %*
Bifidobacterium animalis subsp. lactis BS01 CFU 2,5×10^9
Lactobacillus plantarum LP01 CFU 1,25×10^9
Lactobacillus plantarum LP02 CFU 1,25×10^9
Lactobacillus rhamnosus LR04 CFU 1,25×10^9
Lactobacillus rhamnosus LR05 CFU 1,25×10^9
L-glutamiini 500-1000 mg
Biotiini 50-100 μg 100-200%
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Yhteensä 7,5 (1 kaps.) – 15 (2 kaps.) miljardia elävää maitohappobakteeria.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Monilac Multi, Natura Media”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!