Search
Close this search box.

AITO Silmä Plus 60kaps

22,90

Aito Silmä Plus – Näkökyvylle, luonnollisesti!

Aito Silmä Plus sisältää runsaasti antioksidanttirikkaita karotenoideja, luteiinia, zeaksantiinia ja mesozeaksantiinia luonnollisesta lähteestä; mustikasta, kehäkukasta ja rypäleen siemenestä. Sisältää myös E-vitamiinia ja sinkkiä, joka edistää näkökyvyn pysymistä normaalina.

Varastossa

Tuoteosastot: , Avainsanat: ,

Aito Silmä Plus – Näkökyvylle, luonnollisesti!

Aito Silmä Plus sisältää runsaasti antioksidanttirikkaita karotenoideja, luteiinia, zeaksantiinia ja mesozeaksantiinia luonnollisesta lähteestä; mustikasta, kehäkukasta ja rypäleen siemenestä. Sisältää myös E-vitamiinia ja sinkkiä, joka edistää näkökyvyn pysymistä normaalina. Aito Silmä Plus on innovatiivinen tuote, joka on suunniteltu edistämään ja ylläpitämään silmien hyvinvointia. Tuote sisältää useita tehokkaita ainesosia, kuten karotenoidejaluteiiniazeaksantiinia ja mesozeaksantiinia luonnollisista lähteistä; kehäkukkauutteesta, rypäleen siemenuutteesta ja mustikkauutteesta. Niiden lisäksi myös E-vitamiinia ja sinkkiä.

  • Kehäkukka tunnetaan antioksidanttisista ominaisuuksistaan, jotka auttavat suojaamaan silmiä vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Se voi myös auttaa vähentämään tulehdusta ja edistämään silmien terveyttä.
     
  • Rypäleen siemenuute sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka voivat auttaa suojaamaan silmien soluja ja ehkäisemään ikään liittyviä silmäsairauksia.
     
  • Mustikkauute tukee näköä sekä ylläpitää silmien terveyttä. Mustikat sisältävät runsaasti antosyaaneja, jotka voivat auttaa suojaamaan silmien verkkokalvoa ja edistää terveitä verisuonia.

Lisäksi Aito Silmä Plus sisältää alfatokoferolisukkinaattia, joka on E-vitamiinin aktiivinen muoto. Se auttaa suojaamaan soluja vapailta radikaaleilta. Sinkkisitraatti puolestaan on tärkeä hivenaine, joka on välttämätön silmien hyvinvoinnille, sillä se edistää näkökyvyn ylläpitoa ja auttaa suojaamaan silmän soluja. 

Annostus: 1 kapseli päivässä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Valmistettu Suomessa, kapseleiden alkuperämaa Iso-Britannia

Ainesosat:

Kehäkukkauute, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), rypäleen siemenuute, mustikkauute, alfatokoferolisukkinaatti, riisijauho, sinkkisitraatti.

Vuorikausiannos (1 kapseli) sisältää:
E-vitamiini 14 mg (117%*)
Sinkki 3 mg (30%*)
Kehäkukkauute
157,5 mg; josta luteiini 15 mg, zeaksantaani 0,25 mg ja mesozeaksantiini 0,25 mg
Mustikkauute 50 mg, josta antosyaanit 1 mg
Rypäleen siemenuute 60 mg, josta proantosyaanit 57 mg
*% päivittäisen saannin vertailuarvosta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AITO Silmä Plus 60kaps”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!