AITO Silmä Plus 60kaps

19,90

Aito Silmä Plus – Näkökyvylle, luonnollisesti! Aito Silmä Plus sisältää runsaasti antioksidanttirikkaita karotenoideja, luteiinia, zeaksantiinia ja mesozeaksantiinia luonnollisesta lähteestä; mustikasta, kehäkukasta ja rypäleen siemenestä. Sisältää myös E-vitamiinia ja sinkkiä, joka edistää näkökyvyn pysymistä normaalina.

2 varastossa

Kuvaus

Aito Silmä Plus – Näkökyvylle, luonnollisesti!

Aito Silmä Plus sisältää runsaasti antioksidanttirikkaita karotenoideja, luteiinia, zeaksantiinia ja mesozeaksantiinia luonnollisesta lähteestä; mustikasta, kehäkukasta ja rypäleen siemenestä. Sisältää myös E-vitamiinia ja sinkkiä, joka edistää näkökyvyn pysymistä normaalina.

Ainesosat: Kehäkukkauute, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), rypäleen siemenuute, mustikkauute, alfatokoferolisukkinaatti, riisijauho, sinkkisitraatti.

Vuorikausiannos (1 kapseli) sisältää:
E-vitamiini 14 mg (117%*)
Sinkki 3 mg (30%*)
Kehäkukkauute
157,5 mg; josta luteiini 15 mg, zeaksantaani 0,25 mg ja mesozeaksantiini 0,25 mg
Mustikkauute 50 mg, josta antosyaanit 1 mg
Rypäleen siemenuute 60 mg, josta proantosyaanit 57 mg
*% päivittäisen saannin vertailuarvosta

Annostus: 1 kapseli päivässä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Valmistettu Suomessa, kapseleiden alkuperämaa Iso-Britannia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AITO Silmä Plus 60kaps”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *