Search
Close this search box.

Seleeni 200µg 90 kaps, Viridian

26,90

Puhdas, laadukas ja ekologinen.
Luonnollinen ja hyvin imeytyvä seleeni. Seleeniä tarvitaan mm. vastustuskyvylle ja kilpirauhasen normaaliin toimintaan.

Varasto loppu

Seleeni

Viridian seleeni 200µg, seleeni aktivoi bakteereja ja viruksia tuhoavien valkosolujen toimintaa. Se on myös antioksidantti. Suomen maaperässä on vähän seleeniä. Sitä lisätään lannoitteisiin, mutta monet suomalaiset saavat sitä silti liian vähän. Luomuruoassa on vähän seleeniä. Monet hyötyvät 100 µg/vrk seleenilisästä.

Seleeni edistää:
– normaalia siittiöiden muodostusta
– hiusten pysymistä normaaleina
– kynsien pysymistä normaaleina
– immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
– kilpirauhasen normaalia toimintaa
– solujen suojaamista hapettumisstressiltä

***

VASTUULLINEN VIRIDIAN

Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus
Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Ainesosat: Viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), L-selenometioniini.

Annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää: Seleeni 200 μg

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Mikäli poistat suojakääreen, pidä tämä etiketti tallessa. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seleeni 200µg 90 kaps, Viridian”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!