Search
Close this search box.

Optimal EAA, mango & vadelma, Puhdistamo

20,95

Puhdistamon Optimal EAA Mango & Vadelma on korkealuokkainen ja herkullisen makuinen, kahdeksaa välttämätöntä aminohappoa optimaalisessa suhteessa sisältävä aminohapposekoitus.

 

Vain 1 varastossa

Puhdistamon Optimal EAA aminohappo sisältää kahdeksaa välttämätöntä aminohappoa optimaalisessa suhteessa, herkullisessa muodossa. Optimal EAA on valmistettu luontaisista raaka-aineista ilman mitään kompromisseja.

EAA (Essential Amino Acids) eli välttämättömät aminohapot ovat aminohappoja, joita ihmiskehon on saatava ravinnon kautta, sillä keho ei pysty niitä itse tuottamaan. Optimal EAA:n aminohapot imeytyvät muotonsa ansiosta elimistöön tehokkaasti, sillä aminohapot ovat jo valmiiksi vapaassa muodossa. Ihmiskehon on tärkeää saada riittävästi kaikkia välttämättömiä aminohappoja, ja erityisesti urheilijoiden voi olla aiheellista täydentää ruokavaliotaan EAA:lla.

 

Ainesosat: L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-lysiinihydrokloridi, L-fenyylialaniini, L-treoniini, L-metioniini, L-tryptofaani, happamuudensäätöaine (omenahappo), luontaiset aromit, makeutusaine (steviasta saatavat stevioliglykosidit), Guérande-merisuolaEi sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeita tai väriaineita! Vegaaninen tuote.

VUOROKAUSIANNOS SISÄLTÄÄ:

6 g /12 g
L-leusiini* 980 mg / 1960 mg
L-valiini* 830 mg /1660 mg
L-isoleusiini* 740 mg / 1480 mg
L-lysiini* 715 mg / 1430 mg
L-fenyylialaniini* 645 mg / 1290 mg
L-treoniini* 555 mg / 1110 mg
L-metioniini* 350 mg / 700 mg
L-tryptofaani* 185 mg / 370 mg
* Välttämätön aminohappo

Valmistettu: Suomi

Pääainesosan alkuperämaa: Muu kuin EU

Säilytys: Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Optimal EAA, mango & vadelma, Puhdistamo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!