Optimal EAA, mango & vadelma, Puhdistamo

20,95

Välttämättömät aminohapot optimaalisessa suhteessa Aidosti hyvänmakuinen Erinomainen imeytyvyys Luontaiset raaka-aineet

2 varastossa

Kuvaus

Puhdistamon Optimal EAA Mango & Vadelma on korkealuokkainen ja herkullisen makuinen, kahdeksaa välttämätöntä aminohappoa optimaalisessa suhteessa sisältävä aminohapposekoitus. Optimal EAA on valmistettu luontaisista raaka-aineista ilman mitään kompromisseja.

EAA (Essential Amino Acids) eli välttämättömät aminohapot ovat aminohappoja, joita ihmiskehon on saatava ravinnon kautta, sillä keho ei pysty niitä itse tuottamaan. Optimal EAA:n aminohapot imeytyvät muotonsa ansiosta elimistöön tehokkaasti, sillä aminohapot ovat jo valmiiksi vapaassa muodossa. Ihmiskehon on tärkeää saada riittävästi kaikkia välttämättömiä aminohappoja, ja erityisesti urheilijoiden voi olla aiheellista täydentää ruokavaliotaan EAA:lla.

Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeita tai väriaineita! Vegaaninen tuote.

Ainesosaluettelo ja tuotteen koostumus
Ainesosat: L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-lysiinihydrokloridi, L-fenyylialaniini, L-treoniini, L-metioniini, L-tryptofaani, happamuudensäätöaine (omenahappo), luontaiset aromit, makeutusaine (steviasta saatavat stevioliglykosidit), Guérande-merisuola

VUOROKAUSIANNOS SISÄLTÄÄ:

6 g 12 g
L-leusiini* 980 mg 1960 mg
L-valiini* 830 mg 1660 mg
L-isoleusiini* 740 mg 1480 mg
L-lysiini* 715 mg 1430 mg
L-fenyylialaniini* 645 mg 1290 mg
L-treoniini* 555 mg 1110 mg
L-metioniini* 350 mg 700 mg
L-tryptofaani* 185 mg 370 mg
* Välttämätön aminohappo

Valmistettu: Suomi

Pääainesosan alkuperämaa: Muu kuin EU

Säilytys: Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

 

Rekommenderad daglig dos: En portion 6-12 g (2-4 tsk). Blanda en portion med 2-4 deciliter vatten, låt stå, blanda om igen och njut när som helst. Blandas bäst i en shaker. En portion innehåller 5-10 g aminosyror

Ingredienser: L-leucin, L-valin, L-isoleucin, L-lysinhydroklorid, L-fenylalanin, L-treonin, L-metionin, L-tryptofan, surhetsreglerandemedel (äppelsyra), naturliga aromer, sötningsmedel (steviolglykosider från stevia), Guérande-havssalt

Tillverkad i: Finland

Huvudingrediensens ursprungsland: Utamför EU

Förvaras: I rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Kosttillskot bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Optimal EAA, mango & vadelma, Puhdistamo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *