Search
Close this search box.

Luomu Kelp merilevä 90kaps, Viridian

30,90

Jodia ja sen merkitystä naisten terveydelle ei ole kenties nostettu sellaiseen asemaan, jonka se ansaitsisi. Monesti jodin kohdalla puhutaan vain kilpirauhasen hyvinvoinnista. Jodin saanti kannattaa varmistaa esimerkiksi laadukkaalla Viridian Luomu Kelp -merilevävalmisteella.

Varasto loppu

Luomu Kelp merilevä kasvikapselissa

Luomu Kelp merilevä on luonnollinen jodin lähde. Seagreens® -merilevä on peräisin Skotlannin Ulko-Hebrideiltä ja se kerätään luontoa kunnioittaen. Käsittelyn aikana levään ei lisätä eikä siitä poisteta mitään. Yksi kapseli sisältää jodia 200 µg ja lisäksi sinimailasen lehteä.

Jodin lähteenä oleva Seagreens®-merilevä on ruskolevä, joka sisältää vitamiineja, mineraaleja, karotenoideja, antioksidantteja, fenoleja ja tanniineja. Merilevä on emäksinen ravintoaine, joka tukee elimistön happo-emästasapainoa. Sillä voi olla antiviraalisia, antibakteerisia ja antifungaalisia vaikutuksia.

Jodin merkitys naisten terveydelle

Jodia ja sen merkitystä naisten terveydelle ei ole kenties nostettu sellaiseen asemaan, jonka se ansaitsisi. Monesti jodin kohdalla puhutaan vain kilpirauhasen hyvinvoinnista. Jodin saanti kannattaa varmistaa esimerkiksi laadukkaalla Viridian Luomu Kelp -merilevävalmisteella.

Jodi ja kilpirauhanen

Jodia tarvitaan kilpirauhasessa mm. kilpirauhashormonien T3 (trijodityroniini) ja T4 (tyroksiini) valmistukseen. Jollei kilpirauhanen saa tarpeeksi jodia verestä, se voi turvota yrittäessään napata tätä tärkeää mineraalia sisäänsä. Turpoaminen voi aiheuttaa epämukavia tuntemuksia, kuten nielemisvaikeuksia. Jos jodin saanti on ollut pitkään liian matalaa, se voi johtaa kilpirauhasen vajaatoiminnan oireisiin kuten:

  • väsymys, uupumus
  • hidas suolen toiminta
  • painonnousu
  • keskittymisvaikeudet, aivosumu
  • hiustenlähtö
  • kylmät kädet ja jalat.

Kilpirauhasen vajaatoiminta on paljon yleisempää naisilla kuin miehillä, joten oireiden esiintyessä tai pitkittyessä kannattaa tutkituttaa kilpirauhasen toiminta.

Yksi kapseli sisältää jodia 200 µg ja lisäksi sinimailasen lehteä.

***

VASTUULLINEN VIRIDIAN

Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus
Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Ainesosat: Seagreens® merilevä (luomu), sinimailasen lehti (luomu), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Vuorokausiannos (1 kaps) sisältää:
Seagreens® merilevä  286 mg
sisältäen jodia 200 mcg
Sinimailasen lehti 170 mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Mikäli poistat suojakääreen, pidä etiketti tallessa.

Vastuullista luomua FI-EKO-201

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luomu Kelp merilevä 90kaps, Viridian”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!