Luomu Kelp merilevä 90kaps, Viridian

25,50

Luomu Kelp merilevä kasvikapselissa Luomu Kelp merilevä on luonnollinen jodin lähde. Seagreens® -merilevä on peräisin Skotlannin Ulko-Hebrideiltä ja se kerätään luontoa kunnioittaen. Käsittelyn aikana levään ei lisätä eikä siitä poisteta mitään.

Varasto loppu

Kuvaus

Yksi kapseli sisältää jodia 200 µg ja lisäksi sinimailasen lehteä.

Annostus | Dosering: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. | 1 kapsel om dagen i samband med måltid.

Ainesosat | Ingredienser: Seagreens® merilevä (luomu), sinimailasen lehti (luomu), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori). | Seagreens® alg, (ekologisk), alfalfa blad (ekologisk), hydroxipropylmetylcellulosa (kapselskal).

Vuorokausiannos (1 kaps) sisältää | Dygnsdosen innehåller:
Seagreens® merilevä | Seagreens® alg 286 mg
sisältäen jodia | innehåller jod 200 mcg
Sinimailasen lehti | Alfalfa blad 170 mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Mikäli poistat suojakääreen, pidä etiketti tallessa.

Vastuullista luomua FI-EKO-201

***

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus
Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luomu Kelp merilevä 90kaps, Viridian”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *