Search
Close this search box.

Kelpamax 120tabl, Hankintatukku

6,95

Merilevä on luonnon monipuolinen ja ravinnerikas mineraalivalmiste, joka tuo elinvoimaa hiuksille, iholle ja koko elimistölle. Merilevää voidaankin kutsua superfoodiksi.

Vain 2 varastossa

Merilevä on luonnon monipuolinen ja ravinnerikas mineraalivalmiste, joka tuo elinvoimaa hiuksille, iholle ja koko elimistölle. Merilevää voidaankin kutsua superfoodiksi.

Meren kasvillisuuden monipuoliset ravinteet ovat kerääntyneet erityisesti merilevään. Ihmiset ovat käyttäneet vuosituhansia merilevää sen ravintorikkauden ansiosta ruokavaliota täydentämään.

Merilevä on erinomainen jodin lähde. Jodi edistää kilpirauhashormonien normaalia toimintaa säädellen täten aineenvaihdunnan tasoa. Jodi edistää kilpirauhasen ja hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa ja kognitiivista toimintaa. Jodi on tärkeä myös ihon hyvinvoinnille.

Jodin saanti ravinnosta on Suomessa väestötutkimusten perusteella liian vähäistä. Vegaani- ja maidotonta ruokavaliota noudattaville suositellaan riittävän jodin saannin turvaamiseksi jodia sisältäviä ravintolisiä, joista saanti ei ruokavalion lisäksi tulisi ylittää ikäryhmäkohtaista suositeltavaa päiväsaantia (50-150 μg/vrk). Jodin kokonaissaanti päivässä mukaan lukien saanti ravinnosta ja ravintolisistä ei saisi ylittää 600 μg/vrk.

Kelpamax merilevätabletit on tarkoitettu ravinnon täydentämiseen. Valmiste sisältää jodia vakioidun määrän 150 µg/tabletti.

 

 

Ainesosat:
Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Merilevä (Ascophyllum nodosum), Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat

Annostus:

1 tabletti päivässä.

Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää:
Jodia 150 µg (100 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Valmistettu Suomessa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kelpamax 120tabl, Hankintatukku”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!