Safran 60kaps, Natura Media

33,90

Safran sisältää uniikkia affron®-sahramiuutetta kasvikapseleissa. Sahramiuute voi auttaa ylläpitämään positiivista mielialaa sekä tukee henkistä tasapainoa ja rentoutumista.

1 varastossa

Kuvaus

Luonnosta-tuotesarjan Safran-kapselit sisältävät affron®-sahramiuutetta, jonka positiivisiin vaikutuksiin luottaa jo yli 4 miljoonaa tyytyväistä käyttäjää ympäri maailman!** Uute saadaan Espanjassa viljeltyjen maustesahramin (Crocus sativus L.) kukkien luoteista.

Laajalti dokumentoidussa affron®-uutteessa on standardoitu pitoisuus 3,5% Lepticrosalides®-nimistä bioaktiivisten yhdisteiden kokonaisuutta, jotka ovat keskenään synergisiä ja joihin uutteen teho perustuu. Yhdessä kapselissa on 30 mg affron®-uutetta, eli vain yksi kapseli päivässä riittää.

*EFSA:n odotuslistalla on seuraavia maustesahramiin (Crocus sativus L.) liittyviä terveysväitteitä (M-2008-1061 2038):

  • osallistuu henkiseen tasapainoon
  • tukee rentoutumista
  • auttaa positiivisen mielialan ylläpitämisessä.

Tuote on valmistettu Suomessa.

1 kapseli päivässä. Kapselin voi nauttia haluamaansa aikaan – joko heti aamusta, päivällä tai illalla ennen nukkumaanmenoa. Jos otat kapselin illalla, optimaalinen aika ottaa se on 1h ennen nukkumaanmenoa.

Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Sisältää: 1 kaps.
affron® maustesahramin luottiuute 30 mg
– josta Lepticrosalides® -yhdistelmää 1,05 mg

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat: Hampunsiemenproteiini (Suomi), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), affron®: maustesahramin (Crocus sativus L.) luottiuute (Espanja), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Safran 60kaps, Natura Media”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *