Search
Close this search box.

K2-vitamiini 30kaps, Puro

Alkuperäinen hinta oli: 21,95€.Nykyinen hinta on: 19,95€.

K-vitamiini on tarpeellinen veren normaaliin hyytymiseen sekä luuston hyvinvointiin. Kalsiumin ja D-vitamiinin lisäksi myös K-vitamiini on tärkeää luuston terveydelle.

Varasto loppu

Tukea luustolle K2-vitamiinista

K-vitamiini on tarpeellinen veren normaaliin hyytymiseen sekä luuston hyvinvointiin. Kalsiumin ja D-vitamiinin lisäksi myös K-vitamiini on tärkeää luuston terveydelle. PURO K2-vitamiini sisältää luontaista menakinoni-7-vitamiinimuotoa. Vahva ja hyvin imeytyvä valmiste sisältää 200 µg K2-vitamiinia päiväannoksessa.

K-vitamiini aktivoi kalsiumia kudoksiin kiinnittävän proteiinin (calsium binding protein) toiminnan. Näitä proteiineja on mm. veressä, luukudoksessa, hampaissa sekä sidekudoksessa etenkin verisuonten seinämissä ja rustokudoksessa. K-vitamiinin ansiosta veri hyytyy kun ko. proteiini aktivoituu ja siihen kiinnittyy kalsiumia ja verihiutaleita. K-vitamiinin vaikutuksesta kalsium kiinnittyy luukudokseen ja hampaisiin sekä kalsiumin kiinnittyminen verisuonten seinämän kalkkeutumiin ehkäistään.

K-vitamiinin puute heikentää veren hyytymistä ja voi aiheuttaa sisäisiä verenvuotoja, josta voi seurata anemiaa. K-vitamiinin puute johtuu yleensä maksasairauksien tai suolistosairauksien aihauttamasta rasvan imeytymishäiriöstä tai K-vitamiinia tuottavien mikrobien tuhoutumisesta suolistossa (antibiootit).

Huom! Valmistetta ei tule käyttää verenohennuslääkkeiden tai antikoagulanttien kanssa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Tuote soveltuu kasvissyöjille. Keskustele lääkärisi kanssa tuotteen soveltuvuudesta, mikäli olet raskaana, imetät, käytät antikoagulantteja, verenohennuslääkkeitä tai muuta lääkitystä.

***

PURO on puhtaiden ja luonnollisten ravintolisien sarja. Tuotteet sisältävät ainoastaan aktiivisia ja vaikuttavia ainesosia, ei turhia täyteaineita! Ravintolisät perustuvat tutkittuihin ja huolellisesti valikoituihin raaka-aineisiin, ja kaikki tuotteissa käytetyt kasvit ja yrtit ovat luomua.

PURO-tuotteet ovat biosaatavia, mikä tarkoittaa sitä, että ne imeytyvät erinomaisen hyvin ja kehosi pääsee hyödyntämään tehokkaasti tuotteiden terveysvaikutukset. Tuotteet ovat pääsääntöisesti gluteenittomia ja laktoosittomia, useat tuotteet ovat lisäksi sopivia vegetaristeille tai vegaaneille.

Alkuperämaa: Hollanti

Ainesosat: Riisijauhe, Menakinoni-7 (K2-vitamiini), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Annostus: 1 kapseli päivässä runsaan veden kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Suositeltu vuorokausiannos sisältää:
K2-vitamiini (Menakinoni-7) 200 μg 266%*

%*Päivittäisen saannin vertailuarvosta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “K2-vitamiini 30kaps, Puro”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!