Search
Close this search box.

Fytobiot 60kaps, Aboa Medica

21,90

Virtsarakon tueksi!

Varastossa

Fytobiot Uva-Ursi -valmisteen tärkein vaikuttava aine saadaan sianpuolukasta, joka tukee virtsarakon normaalia toimintaa (EFSA-Q-2008-4618). Valmiste sisältää lisäksi PACran®-karpalouutetta sekä krassinsiemenuutetta. Valmisteen sataprosenttisen luonnolliset aktiiviset prinsiipit eli vaikuttavat aineet on vakioitu, minkä ansiosta jokaisessa kapselissa on tarkalleen oikea määrä tehoaineita. Kun haluttu vaikutus on saavutettu, voidaan annostusta pienentää.

100% luonnollisten vaikuttavien aineiden (aktiivisten prinsiippien) vakiointimenetelmä takaa, että jokaisessa kapselissa on oikea määrä tehoaineita. Kun haluttu vaikutus on saavutettu, annostusta voi pienentää. Tärkein tehoaine saadaan sianpuolukasta, jonka vaikutusta PACran® karpalo ja krassinsiemen edelleen vahvistaa.

 

Ainesosat: PACran® -karpalojauhe (Vaccinium macrocarpon), krassinsiemenuute (Lepidium sativum), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), sianpuolukan lehtiuute (Arctostaphylos uva-ursi), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Annostus: 2 kapselia aamulla ja 1 kapseli illalla. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Vaikuttavat aineet päiväannoksessa:
3 kaps.

PACran-karpalo 501 mg

– proantosyanidiinit 7,5 mg

Krassinsiemenuute 450 mg

– flavonoidit 22,5 mg

Sianpuolukka 180 mg

– arbutiini 36 mg

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fytobiot 60kaps, Aboa Medica”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!