Search
Close this search box.

VegeRauta Rautapidolaatti, Aboa Medica

27,90

Aboa Medica VegeRauta Rautapidolaatti + Acerola on täydellinen ravintolisä, joka tarjoaa sinulle luonnollisen ja tehokkaan tavan lisätä raudan saantiasi. Tämä tuote on erityisesti suunniteltu niille, jotka noudattavat kasvisruokavaliota tai kärsivät raudanpuutteesta.

Vain 2 varastossa

Tuoteosastot: , Avainsana:

‍VegeRauta Rautapidolaatti + Acerola tukee terveitä rauta-arvoja ja vahvistaa immuunijärjestelmää

VegeRauta Rautapidolaatti + Acerola on täydellinen ravintolisä, joka tarjoaa sinulle luonnollisen ja tehokkaan tavan lisätä raudan saantiasi. Tämä tuote on erityisesti suunniteltu niille, jotka noudattavat kasvisruokavaliota tai kärsivät raudanpuutteesta.

Rauta on elintärkeä mineraali, joka auttaa kehoa tuottamaan punasoluja ja kuljettamaan happea kehon eri osiin. Raudanpuute voi aiheuttaa väsymystä, heikotusta ja heikentynyttä vastustuskykyä. Aboa Medica VegeRauta Rautapidolaatti + Acerola auttaa täyttämään raudan tarpeesi ja pitämään sinut energisenä ja terveenä.

Tämä tuote sisältää myös Acerola-marjaa, joka on luonnollinen C-vitamiinin lähde. C-vitamiini edistää raudan imeytymistä elimistössä ja auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmääsi. Yhdistelmä rautaa ja C-vitamiinia tekee tästä tuotteesta erityisen tehokkaan ja hyvin imeytyvän.

Aboa Medica VegeRauta Rautapidolaatti + Acerola on helppo ottaa käyttöön osana päivittäistä rutiiniasi. Jokainen kapseli sisältää optimaalisen määrän rautaa ja Acerola-marjaa, joten voit olla varma, että saat tarvitsemasi ravintoaineet. Tuote on myös täysin kasviperäinen ja sopii hyvin kasvissyöjille ja vegaaneille.

 

Ainesosat: Acerolahedelmä (Malpighia punicifolia) -uutetta (luonnollinen C-vitamiinipitoisuus 25 %), rauta-L-pidolaatti, kasviselluloosa (kapseli), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), glukosamiinimetyylitetrahydrofolaatti (Quatrefolic), metyylikobalamiini (B12-vitamiini).

Vaikuttava aine:
1 kaps.

Acerolauute 320 mg

 – josta 25 % C-vitamiinia 80 mg (100 %*)

Rauta-L-pidolaattia 89,5 mg

 – josta rautaa 15 mg (107 %*)

Folaatti 200 μg (100 %*)

B12-vitamiini 10 μg (400 %*)

% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VegeRauta Rautapidolaatti, Aboa Medica”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!