Search
Close this search box.

AITO Colon Pro 60kaps

24,90

Monipuolinen tehopuhdistaja! Viiden luonnonaineen tehokas mutta hellävarainen yhdistelmä normaalin suolistoflooran ja ruoansulatuksen tueksi. Aito Colon Pro sisältää kapryylihappoa, valkosipuliuutetta, oreganojauhetta, greipinsiemenuutetta ja vihreäteeuutetta.

Varastossa

Monipuolinen tehopuhdistaja

Turvottaako, kärsitkö ilmavaivaivoista, ummetuksesta tai onko vatsa löysällä? Aito Colon Pro on monipuolinen tehopuhdistaja! Viiden luonnonaineen tehokas mutta hellävarainen yhdistelmä normaalin suolistoflooran ja ruoansulatuksen tueksi.

Tiesitkö, että 70 % vastustuskyvystämme sijaitsee suolistossa? Suoliston hyvinvointia kannattaa vaalia. Aito Colon Pron ainesosat tukevat sekä suoliston että immuunipuolustuksen toimintaa.

Erilaiset suolistovaivat voivat olla merkki suolistoflooran epätasapainosta. Voit tasapainottaa vatsasi toimintaa mm. oikeanlaisella ruokavaliolla ja maitohappobakteereilla sekä käyttämällä kuuriluontoisesti Aito Colon Prota, joka on monipuolinen tehopuhdistaja.

Viiden luonnonaineen yhdistelmä

Aito Colon Pro sisältää viiden luonnonaineen tehokkaan mutta hellävaraisen yhdistelmän normaalin suolistoflooran ja ruoansulatuksen tueksi:

  • kapryylihappo
  • valkosipuliuute
  • oreganojauhe
  • greipinsiemenuute ja
  • vihreäteeuute.

Greipinsiemenuutetta on perinteisesti käytetty suoliston hyvinvointiin ja puhdistukseen sekä tukemaan hyvää vastustuskykyä eri tilanteissa, esimerkiksi vuodenaikojen vaihtuessa. Valkosipulilla ja valkosipuliuutteella on monipuolisia terveysvaikutuksia – myös vastustuskyvyn tukemiseen, sydämelle ja verenkierrolle. Suoliston iloksi Aito Colon Pro sisältää myös oreganojauhetta, kapryylihappoa ja vihreäteeuutetta, joka sisältää runsaasti antioksidantteja.

Alkuperämaa: Iso-Britannia

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Muista nauttia riittävästi nestettä valmisteen käytön yhteydessä.

Ainesosat: Kapryylihappo, valkosipuliuute, oreganojauhe, greipinsiemenuute, vihreäteeuute, selluloosa, kalsiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Vegaaninen, ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita tai laktoosia.

Annostus: 2 kapselia päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Suositeltu vuorokausiannos (2 kaps) sisältää: Kapryylihappo 300 mg, valkosipuliuute 140 mg, oreganojauhe 80 mg, greipinsiemenuute 20 mg, vihreäteeuute (95% polyfenolit) 10 mg.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AITO Colon Pro 60kaps”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!