Search
Close this search box.

AITO Ubikinoli 50mg, 100kaps

Alkuperäinen hinta oli: 49,90€.Nykyinen hinta on: 44,90€.

Aito Ubikinoli on ubikinonia (koentsyymi Q10) aktiivisessa muodossa. Yksi kapseli sisältää 50 mg tutkittua huippulaatuista Kaneka® ubikinolia.

 

Varastossa

Aito Ubikinoli on ubikinonia (koentsyymi Q10) aktiivisessa muodossa.

Kaikkien keho ei osaa muuntaa ubikinonia aktiivimuotoon ubikinoliksi (ubiquinol). Esimerkiksi iäkkäillä tai imeytymisongelmista kärsivillä valmiiksi aktiivisessa muodossa oleva ubikinoli on varteenotettava vaihtoehto! Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on rasvaliukoinen vitamiininkaltainen yhdiste. Sitä löytyy luonnostaan jokaisesta kehon solusta. Ubikinoni auttaa solujen mitokondrioita tuottamaan energiaa solujen ja koko elimistön tarpeisiin. Kehossa ubikinonia on erityisen runsaasti niissä elimissä, joissa energian tarve on suuri eli sydämessä, maksassa, aivoissa ja lihaksissa.

Keho tuottaa ubikinonia itse, mutta sen tuotanto alkaa vähetä 21 ikävuoden jälkeen. Ikääntyessämme elimistön ubikinonipitoisuus laskee entisestään. Ubikinonia saadaan ravinnosta vain pieniä määriä, erityisesti sisäelimistä (maksa, munuaiset) ja lihasta. Ubikinonin puute voi tuntua esimerkiksi väsymyksenä, sillä solut käyttävät sitä energian tuottamiseen. Yksi kapseli sisältää 50 mg tutkittua huippulaatuista Kaneka® ubikinolia. Voit ottaa päivässä yhden tai kaksi kapselia.

Vuorokausiannos (1–2 kapselia) sisältää:
Kaneka Ubiquinol™ ubikinolia 50–100 mg

Käyttöohje:1–2 kapselia päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä.

Ainesosat:

Rapsiöljy, emulgointiaine E475 (rasvahappojen polyglyseroliesterit), Kaneka Ubiquinol™ ubikinoli, mehiläisvaha, GMO-vapaa soijalesitiini. Kapselin kuori: GMO-vapaa muunneltu tärkkelys (maissista). Emulgointiaineet: kasviperäinen glyseroli (E422), karrageeni (E407, merilevästä). Väri E150a sokerikulööri. Hapettumisenestoaine (E339ii).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AITO Ubikinoli 50mg, 100kaps”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!