Search
Close this search box.

Vitex 60kaps, Natura Media

11,90

Standardoitu siveydenpuu-uute kasvikapseleissa

Miellyttävämpää naisen elämää siveydenpuun avulla!

Vain 2 varastossa

Natura Median Luonnosta-tuotesarjan Vitex-kapselit sisältävät 100 mg siveydenpuu-uutetta yhdessä kasvikapselissa. Siveydenpuu-uute on tarkoitettu kaikenikäisille naisille – aina varhaisesta aikuisuudesta vaihdevuosiin asti.

*EFSA:n odotuslistalla on mm. seuraavia siveydenpuuhun (Vitex agnus-castus L.) liittyviä terveysväitteitä (M-2008-1061 3653):

Tukee fyysistä hyvinvointia (kuukautiset, menopaussi).

Tuote on valmistettu Suomessa.

Vitex – suoraan luonnosta!

Natura Median Vitex-kapseleiden raaka-aine kasvaa luonnonvaraisena Välimeren alueella Marokossa. Marjat korjataan pensaista hellävaroen kasveja vahingoittamatta, jolloin ne kantavat satoa vuodesta toiseen. Pensaiden kukinta-aikana niiden violetit kukat tarjoavat ravintoa myös pölyttäjille ja perhosille. Sadonkorjuun suorittaa paikallinen yhteisö, joka on harjaantunut kestäviin työtapoihin ja kerääjille maksetaan yleistä tulotasoa reilumpi korvaus. Tämän jälkeen marjat jalostetaan lopputuotteeksi Italiassa.

Miksi valita Luonnosta-tuote?

Natura Medialla halutaan, että löydät päivittäiseen hyvinvointiisi helposti luonnollisia, laadukkaita ja tehokkaita tuotteita, joiden alkuperä on täysin jäljitettävissä. Luonnosta-tuotesarjassa sisältää juuri tällaisia tuotteita – lisäksi jokainen tuotteista sisältää ainoastaan yhtä kasvikunnan tehoainetta. Luonnosta-tuotesarja luotiin, sillä vaikka yhdistelmätuotteilla onkin oma paikkansa, välillä riittää vain yksi. Näin voit huoletta nauttia valmistetta osana päivittäistä rutiiniasi, vaikka käyttäisit jo ennestään muitakin ravintolisiä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei raskaana oleville eikä imettäville. Ei alle 18-vuotiaille. Keskustele lääkärin tai farmaseutin kanssa ennen käyttöä mikäli käytät hormonaalista lääkitystä, esim. ehkäisyvalmistetta.

Ainesosat: Maltodekstriini, siveydenpuu-uute (Italia), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Ainesosat: Maltodekstriini, siveydenpuu-uute (Italia), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)

Käyttöohje:
1 kapseli, 1-2 kertaa päivässä.

Sisältää: 1-2 kaps.
Siveydenpuu-uute 100 – 200 mg
– josta aukubiini 0,6 – 1,2 mg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vitex 60kaps, Natura Media”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!