Search
Close this search box.

Vitacell® Telomere 30kaps, Hankintatukku

26,90

Suojaa soluille ja telomeereille. Kliinisesti tutkittu Telos95® -polyfenoliuute viiniköynnöksestä ja oliivinlehdistä + luonnon E-vitamiini. Anti aging -ravintolisä, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Elinvoimaa soluille ja telomeereille!

Varastossa

Mitä tapahtuu kehosi sisällä?

Telomeereillä on merkittävä rooli ikääntymisprosessissa ja niiden pituus onkin erittäin tärkeä hyvän terveyden kannalta. Kehon kyky tuottaa keskeistä telomeraasi-entsyymiä hidastuu ikääntyessämme. Telomeraasi-entsyymi uudistaa telomeerejä erityisesti niissä soluissa, joiden kuuluukin jakautua usein. Tällaisia soluja ovat mm. iho-, suolisto- ja immuniteettisolut.  Telomeerit pitävät kromosomimme ehjinä ja toiminnassa solujen lisääntymiseksi, mikä on terveen ikääntymisen avain. Lyhyet telomeerit heikentävät terveiden solujen kykyä jakautua kunnolla. Ikääntyminen ei tapahdu vain ulkoisesti.

 

Aineosat:Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja piidioksidi, kasviperäinen kapselinkuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Telos95® viiniköynnös-oliivinlehtiuute (vähintään 9,5 % polyfenoleja), D-alfatokoferyylisukkinaatti soijasta, väri klorofylli (kapselin kuori).

Annostus: 1 kapseli päivässä aikuisille. Yli 55-vuotiailla annostus voidaan nostaa 2 kapseliin päivässä.

Suositeltu vuorokausiannos (1 kaps) sisältää: 
Telos95® viiniköynnös-oliivinlehtiuutetta 95 mg
E-vitamiinia 8 mg*

* 67 %-vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä.

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!