Search
Close this search box.

Vitacell® Asetyylikarnitiini 250mg, Hankintatukku

14,90

Liikunnan ja painonhallinnan tueksi
Kuntoilijoille – Laihduttajille – Vegaaneille

Varastossa

Asetyyli-L-karnitiinikapselit 60kaps

Karnitiini on solujen energiantuotannolle ja erityisesti rasva-aineenvaihdunnalle tärkeä aminohappo. Karnitiini kuljettaa rasvahappoja solujen sisällä mitokondrioihin, joissa ne hapetetaan energiaksi. Karnitiini muuttuu elimistössä asetyylikarnitiiniksi.

Ravintolisänä nautittu asetyyli-L-karnitiini on vesiliukoinen ja huomattavasti paremmin kehon hyödynnettävissä kuin karnitiini.
Urheilijat käyttävät karnitiinia ravintolisänä varmistamaan lihasten energiantuotantoa ja mahdollistamaan kovemman ja tavoitteellisemman treenin. Mikäli karnitiinia ei ole riittävästi, voivat sekä rasvanpoltto että suorituskyky jäädä heikommiksi.

Karnitiini on suosittu ravintolisä myös laihduttajien keskuudessa. Karnitiini edistää rasvan pääsyä soluihin ja soluissa niiden energiantuotantokeskuksiin, mitokondrioihin, joissa rasva hapetetaan energiaksi käytettäväksi elimistön toimintoihin.

Ravinnosta saamme karnitiinia lihasta ja maitotuotteista. Niinpä vegaanista ruokavaliota noudattavan on hyvä ottaa karnitiinilisää.
Vitacell Asetyyli-L-karnitiinikapseleita suositellaan erityisesti kuntoilijoille ja urheilijoille, laihduttajille ja vegaaneille.

 

Ainesosat:
Asetyyli-L-karnitiinihydrokloridi, Kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa

Gluteeniton, hiivaton, makeuttamaton ja vegaaninen

Annostus: 1 – 4 kapselia päivässä runsaan nesteen kera.

Vuorokausiannos 1 – 4 kaps. sisältää:
Asetyyli-L-karnitiinia 250 – 1000 mg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vitacell® Asetyylikarnitiini 250mg, Hankintatukku”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!