Search
Close this search box.

Vahva Kalsium & D3 90kaps, Viridian

34,90

Vahva kalsium + D3 on laadukas ravintolisä, josta saat kalsiumia ja D-vitamiinia hyvin imeytyvässä muodossa.

Varasto loppu

Kalsium ja D-vitamiini – tärkeitä joka iässä

Korallilevästä peräisin oleva kalsiumvalmiste vegaanikapselissa. Kalsiumia tarvitaan elimistössä monenlaisiin tärkeisiin tehtäviin joka iässä. Mikäli ruokavalio on puutteellinen tai kärsit osteoporoosista, kalsiumlisä saattaa olla tarpeellinen. Viridianin Vahva kalsium + D3 on laadukas ravintolisä, josta saat kalsiumia ja D-vitamiinia hyvin imeytyvässä muodossa. D-vitamiinia tarvitaan kalsiumin imeytymiseen. Jos ei kehossa ole tarpeeksi D-vitamiinia, se ei voi muodostaa hormonia nimeltä kalsitrioli (ns. aktiivinen D-vitamiini). Tämä puolestaan voi johtaa kalsiumin huonoon imeytymiseen. Jollei kalsiumia imeydy tarpeeksi, kehon täytyy ”lainata” sitä luustosta, joka voi aiheuttaa luuston heikkenemistä. Kalsiumia tarvitaan elimistössä monenlaisiin tärkeisiin tehtäviin joka iässä. Mikäli ruokavalio on puutteellinen tai kärsit osteoporoosista, kalsiumlisä saattaa olla tarpeellinen. Viridianin Vahva kalsium + D3 on laadukas ravintolisä, josta saat kalsiumia ja D-vitamiinia hyvin imeytyvässä muodossa.

Kalsiumin monet tehtävät

Kalsiumia tarvitaan sydämen, lihasten ja hermoston toimintaan sekä luuston ja hampaiden terveydelle. Useiden tutkimusten mukaan matala kalsiumin saanti elämän aikana yhdistetään heikkoihin luihin ja suurempaan murtumariskiin. Naisilla murtumariski ja osteoporoosi kasvaa erityisesti vaihdevuosi-iässä, koska estrogeenin luustoa suojaava vaikutus häviää. Tällöin kalsiumin ja D-vitamiinin saannin merkitys kasvaa.

Kalsiumin lähteet ruokavaliossa. Seuraavissa ruoissa on paljon kalsiumia:

  • maitotuotteet
  • seesaminsiemenet
  • merilevät, kuten kombu, wakame ja nori
  • kuivattu ruusunmarja
  • tahini
  • chian siemenet
  • nokkonen

Kaikille maitotuotteet eivät käy esimerkiksi maitoproteiiniallergian vuoksi, jolloin on tärkeää sisällyttää muita kalsiumin lähteitä ruokavalioon. Kalsiumlisä saattaa myös olla tarpeen.

Kalsiumin ja D-vitamiinin yhteistyö

D-vitamiinia tarvitaan kalsiumin imeytymiseen. Jos ei kehossa ole tarpeeksi D-vitamiinia, se ei voi muodostaa hormonia nimeltä kalsitrioli (ns. aktiivinen D-vitamiini). Tämä puolestaan voi johtaa kalsiumin huonoon imeytymiseen. Jollei kalsiumia imeydy tarpeeksi, kehon täytyy ”lainata” sitä luustosta, joka voi aiheuttaa luuston heikkenemistä.

Virallinen D-vitamiinin saantisuositus on 10 mikrogrammaa päivässä sekä lapsille että aikuisille. Käytännössä tämä ei monestikaan riitä, vaan D-vitamiinia saatetaan tarvita huomattavasti enemmän. Paras tapa tarkistaa, riittääkö D-vitamiinin saantisi, on käydä mittauttamassa se verikokeista.

Kalsiumin ja D-vitamiinin yhteisroolia on tutkittu paljon luuston terveyteen liittyen. Eräässä tutkimuksessa todettiin, että yli 65-vuotiaiden naisten ja miesten luuston murtumat vähenivät huomattavasti placeboon verrattuna, kun he saivat päivittäin kalsium- ja D-vitamiinilisää.

 

***

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Ainesosat: Kalsiumhydroksidikorallilevästä, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), kalsiumsitraatti, kalsiumaskorbaatti, vegaaninen kolekalsiferoli (D3-vitamiini).

Annostus: 1-3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Vuorokausiannos 1–3 kapselia sisältää:
Kalsium 400-1200 mg     50-150 %*
D-vitamiini 5-15 mcg  100-300 %*

*Päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Mikäli poistat suojakääreen, pidä tämä etiketti tallessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vahva Kalsium & D3 90kaps, Viridian”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!