Search
Close this search box.

Tripla Rauta 60kaps, Puhdistamo

19,95

Puhdistamon Tripla Rauta on vahva ja monipuolinen rautavalmiste. Sisältää laadukkaat raudan muodot: rautabisglysinaatti ja ferrofumaraatti. Uniikkina komponenttina mukana on myös rautaa elimistössä kuljettavaa laktoferriiniä. Tuotteen C-vitamiini lisää raudan imeytymistä ja tuote on erittäin vatsaystävällinen.

Vain 1 varastossa

Puhdistamon Tripla Rauta on vahva ja monipuolinen rautavalmiste. Se rakentuu kahden korkealaatuisen rautamuodon pohjalle: rautabisglysinaatin ja ferrofumaraatin. Kolmantena, uniikkina komponenttina tuotteessa on mukana laktoferriiniä. Laktoferriini on glykoproteiini, joka paitsi sisältää itsessään hieman rautaa, myös osallistuu raudan kuljetukseen elimistössä.

Tuotteeseen on lisätty myös C-vitamiinia, joka lisää entisestään raudan imeytymistä. Valitsemalla laadukkaat raaka-aineet ja jättämällä tuotteesta ylimääräiset lisä- ja täyteaineet pois onkin saatu aikaan rautavalmiste, joka on paitsi hellävarainen vatsalle myös imeytyy erinomaisesti.

Mihin rautaa sitten tarvitaan? Rauta auttaa muun muassa vähentämään väsymystä ja uupumusta, sekä edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista.

Raudan määrää elimistössä voidaan mitata verikokeissa hemoglobiini- ja ferritiiniarvojen kautta. Onkin suositeltavaa aina mittauttaa omat rauta-arvonsa ennen rautavalmisteen käyttöönottoa, sillä rautaa ei saa syödä liikaa.

Parhaan imeytymisen takaamiseksi Puhdistamon Tripla Rauta on paras ottaa tyhjään vatsaan. Kannattaa myös välttää kalsiumvalmisteiden sekä kahvin ja teen nautimista samaan aikaan, sillä ne heikentävät raudan imeytymistä.

Tuote ei sovellu maitoallergikoille eikä vegaaneille.

Ainesosaluettelo ja tuotteen koostumus
Suositeltu vuorokausiannos: 1-2 kapseli päivässä.

Vuorokausiannos sisältää:

1 kaps. 2 kaps.
Rauta 50 mg 100 mg 357-714 %*
Laktoferriini 100 mg
200 mg
C-vitamiini 80 mg 160 mg
100-200 %*
*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ainesosat: Ferrobisglysinaatti, laktoferriini (maidosta), C-vitamiini (L-askorbiinihappo), ferrofumaraatti. Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Valmistettu: Suomi

Pääainesosan alkuperämaa: Muu kuin EU

Säilytys: Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tripla Rauta 60kaps, Puhdistamo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!