Search
Close this search box.

Superzym 110kaps, Biolatte

29,90

Entsyymivalmiste, joka sisältää 6 ihmisspesifistä ruoansulatusentsyymiä.

Varastossa

Entsyymivalmiste, joka sisältää 6 ihmisspesifistä ruoansulatusentsyymiä.

Entsyymit vaikuttavat kaikkiin elimistön tärkeisiin reaktioihin. Ne ovat pieniä, mutta elintärkeitä työkaluja joita tarvitsemme mm. ruoansulatukseen, sairauksien parantumiseen, hapen ja hiilidioksidin kuljettamiseen, kudosten korjaantumiseen jne. Kun entsyymitoiminta loppuu, me yksinkertaisesti kuolemme.

Entsyymejä on kaikissa elävissä olioissa ja organismeissa. Toisin kuin maitohappobakteerit, jotka lisääntyvät itsestään, entsyymit eivät lisäänny, vaan elinten täytyy valmistaa uusia jatkuvasti. Tärkeimmät valmistajat ovat sylkirauhaset, maksa, haima ja suolistofloora. Entsyymintuotantoon vaikuttaa negatiivisesti esimerkiksi ikääntyminen, epäterveellinen ruokavalio ja suolistoflooran epätasapaino, mutta voimme tukea ja pitää sitä normaalitasolla ottamalla ihmisspesifisiä haimaentsyymejä.
Entsyymit tulisi aina ottaa ruokailun yhteydessä.

Myyntilupa EU:ssa AS 2251/7.

Valmistuttaja: Biolatte Oy

Ainesosat:
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapseliaine: pullulaani; lipaasi, koentsyymi (Q-10), laktaasi (β-galaktosidaasi), α-galaktosidaasi, fytaasi, α-amylaasi, proteaasi, paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti).Laktoositon ja gluteeniton.

Annostus ja käyttö:
1 kapseli päivässä veden kera, aterian yhteydessä. Entsyymituotteita ei saa ottaa samanaikaisesti lääkkeiden/alkoholin kanssa (vähintään 1 tunti ennen tai jälkeen).

Ravintolisälle ominaiset aineet ja niiden määrät vuorokausiannoksessa (parasta ennen päivänä):
Lipaasi 59,5 u*, laktaasi 297,5 u*, α-galaktosidaasi 178,5 u*, fytaasi 11,9 u*, α-amylaasi 71,4 u*, proteaasi 297,5 u*, koentsyymi (Q-10) 1,98 mg.
*u= entsyymin aktiivisuus.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Säilytys:
Kuivassa, huoneenlämmössä ja valolta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Superzym 110kaps, Biolatte”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!