Search
Close this search box.

Superpeptaasi 120.000 PC 80kaps, Natura Media

34,90

Proteolyyttinen peptidaasiyhdistelmä Japanista.

Serrapeptaasin kaltainen toimintamekanismi.

Varastossa

Superpeptaasi 120.000 PC on peptidaasiyhdistelmä, jolla on proteolyyttinen, serrapeptaasin (serratiopeptidaasin) kaltainen toimintamekanismi. Peptidaasit, jotka kuuluvat proteaaseihin, ovat proteiineja pilkkovia entsyymejä. Proteiineja pilkkovaa entsyymiä kutsutaan myös proteolyyttiseksi entsyymiksi.

Superpeptaasi 120.000 PC -peptidaasiyhdistelmään on valittu kaksi peptidaasia, joilla saavutetaan samankaltainen proteolyyttinen toimintamekanismi kuin serratiopeptidaasilla. Yksi Superpeptaasi 120.000 PC-kapseli vastaa vahvuudeltaan 180.000 U serrapeptaasia.

Natura Media valmistaa Superpeptaasi 120.000 PC-kapselit omassa tuotantolaitoksessaan Raisiossa. Raaka-aineena käytettävän peptidaasiyhdistelmän hankkivat korkeita kriteerejä noudattaen Japanista, josta myös serratiopeptidaasi on alunperin lähtöisin.

Superpeptaasin valmistus
Superpeptaasi 120.000 PC eroaa serrapeptaasista peptidaasien valmistustavan kautta. Superpeptaasi 120.000 PC:n peptidaasit on valmistettu Aspergillus melleus- ja Aspergillus oryzae-fermentoinnilla, kun taas serrapeptaasin peptidaasi (serratiopeptidaasi) on valmistettu Serratia marcescens E15-fermentoinnilla.

Molemmat kuuluvat peptidaaseihin (proteaaseihin) ja ovat siis proteolyyttisiä entsyymejä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat: Peptidaasientsyymiyhdistelmä (proteaasit) (Japani), täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Käyttöohje: 1 kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera vähintään puoli tuntia ennen ateriaa tai vähintään tunti aterian jälkeen. Kapselia ei saa avata.

Sisältää: 1 kaps.
Peptidaasit 120.000 PC*
*PC = peptidaasien/proteaasien aktiivisuuden yksikkö.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Superpeptaasi 120.000 PC 80kaps, Natura Media”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!