Suncaroten 40kaps, Natura Media

24,90

Korkean imeytyvyyden aurinkokapseli. 100 % luonnollinen yhdistelmä kolmea karotenoidia ja E-vitamiinia öljykapselimuodossa.

1 varastossa

Kuvaus

SUNCAROTEN-aurinkokapselit sisältävät tehokkaan yhdistelmän

kolmea karotenoidia luonnollisista lähteistä: astaksantiinia, lykopeenia ja beetakaroteenia
E-vitamiinia
ekstra-neitsytoliiviöljyä

Beetakaroteenista elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinia, joka edistää mm. ihon pysymistä normaalina. Lisäksi kapseleissa on kahta muuta luonnollista karotenoidia, astaksantiinia ja lykopeenia, sekä E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Tällä yhdistelmällä saavutetaan laajempi vaikutusalue verrattuna tavalliseen beetakaroteeniin.

SUNCAROTEN-yhdistelmän kolme karotenoidia sekä E-vitamiini ovat kaikki rasvaliukoisia. Kapseleissa oleva ekstra-neitsytoliiviöljy varmistaa siis ainesosien ylivoimaisen imeytyvyyden elimistössä verrattuna tabletteihin tai jauhekapseleihin!

SUNCAROTEN ja ihosi paras kesä!

SUNCAROTEN-kapselit on tarkoitettu kaikille aikuisille, olipa iho sitten aurinkoherkkä tai luonnostaan hyvin ruskettuva. Tehokkaiden pitoisuuksien ansiosta 1 kapseli päivässä on riittävä annostus. Tuotetta voi käyttää lyhytkestoisesti, esim. 2-5 viikon jaksoissa tai koko kesäkauden ajan. SUNCAROTEN-kapselit soveltuvat myös jatkuvaan käyttöön.

Muista, ettei oleskelusi auringonpaisteessa ylitä ihotyypillesi suositeltua maksimiaikaa, ja että käytät myös korkean suojakertoimen aurinkovoidetta sekä suojaavaa vaatetusta. Näin voit nauttia auringosta turvallisesti!

Käyttöohje
1 kapseli päivässä. Voidaan käyttää kuurina, esim. kesäkauden ajan. Soveltuu myös jatkuvaan käyttöön.

Ainesosat
Sisältää: 1 kaps. %*
Astaksantiinia 4 mg
Beetakaroteenia 14,4 mg
Lykopeenia 6,4 mg
E-vitamiinia 10 mg 83%
Oliiviöljyä 250 mg
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat: Oliiviöljy, liivate (naudasta), lykopeeni (Blakeslea trispora – sienestä), astaksantiini (Haematococcus pluvialis – levästä), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), beetakaroteeni (Dunaliella salina – levästä), D-alfa-tokoferoli, piidioksidi, kapselin väri (punainen rautaoksidi).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suncaroten 40kaps, Natura Media”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *