Search
Close this search box.

Ravintoterapia/+mittaukset jatkokäynti

70,0090,00

Ravintoterapia Tiina Ojala – yli 10 vuoden kokemuksella hyvinvointisi tueksi.

Asyra ruoka-aineyliherkkyydet- ja HCA- ravintoainemittaus. Kokonaisvaltainen kartoitus kehosi hyvinvoinnin tukemiseksi, yksilöllinen ruokavalio- ja lisäravinneohjeistus. Ajanvaraus kuvauksessa!

SKU N/A Tuoteosasto: Avainsanat: ,

RAVINTOTERAPIA AJANVARAUS: LIETO / TURKU     Kesto 45min

RAVINTOTERAPIA

Ravintoterapia pohjautuu funktionaalisen lääketieteen oppeihin. Se on yksilöllistä ja kokonaisvaltaista terveyden tukemista ravinnon avulla. Ennen vastaanotolle tuloa asiakas saa taustatietolomakepaketin täytettäväkseen. Vastaanotolla kartoitetaan kokonaisvaltaisesti asiakkaan terveyteen vaikuttavia asioita sekä mahdollisia syitä haastattelujen ja lisäkyselykaavakkeiden avulla. Asiakas saa yksilölliset ohjeet oman terveytensä tukemiseen. Ensisijaisena asiana ovat tarvittavat ravintomuutokset kehon tukemiseksi ja terveyden ylläpitämiseksi. Tarvittaessa asiakas saa myös yksilölliset kehoa tukevat tukiravinneohjeistukset.

Energisyys ja hyvä olo

Usein myös ihmisille oireet tulevat pikku hiljaa, jolloin niihin ikäänkuin tottuu eikä niitä pidä poikkeavina. “Minun vatsanihan on aina ollut tälläinen” tai ” Äitinikin on aina kärsinyt päänsärystä, niin se on minullakin”.

Kun asiakkaan kanssa teemme ruokavalioon muutoksia ja hänen niitä jonkin aikaa noudatettuaan, hän huomaa, miten hyvän olon hän on saanut itselleen. Tuntuu hienolta, kun asiakas seurantakäynnillään kertoo, miten yllättynyt on ollut, kuinka paljon oikeanlainen ruokavalio on vaikuttanut omaan vointiin. “En muistanutkaan millaista on, kun on  hyvä olo.” Jos suvussasi on perinnöllisiä sairauksia, niiden ennaltaehkäisy oikeanlaisella ruokavaliolla on erittäin tärkeää. Voimme yhdessä kartoittaa, miten sinä voit omaan hyvinvointiisi vaikuttaa.

TERVEYS EI OLE VAIN SAIRAUDEN POISSAOLOA,

VAAN ENERGISTÄ HYVÄÄ OLOA!

ASYRA-MITTAUS

Asyra Pro

Asyra Pro -laitteella saadaan tietoa kehon toiminnallisesta terveydestä mittaamalla muutoksia ihon sähkömagneettisessa kentässä. Laitteen mittausmenetelmä sisältää elementtejä perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä sekä homeopatiasta uusimman tietotekniikan keinoin. Mittaus Asyralla perustuu galvaaniseen ihoreaktioon, kuten valheenpaljastin.

Asyralla on mahdollista selvittää mm. ruoka-aineyliherkkyyksiä sekä vitamiini- ja hivenainetasoja. Mittaus sopii kaiken ikäisille. Mittaus Asyra laitteella on nopea, helppo ja kivuton. Mittausta ei suositella henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

ASYRA™ PRO laitteella ei tehdä diagnooseja, eikä kyseinen analyysi korvaa lääkärin tekemiä tutkimuksia ja hoitomääräyksiä, mutta se antaa terapeutilla lisätyökaluja hyvinvointisi tukemiseen tarvittavien asioiden kartoittamisessa.

PAKETTIHINNAT, puhelimitse 040 6616615

RAVINTOTERAPIA

3 käynnin paketti, Ravintoterapia lapsi 240€ (norm 270€)

3 käynnin paketti, Ravintoterapia aikuinen 260€ (norm 290€)

RAVINTOTERAPIA JA MITTAUKSET

LAPSILLE

3 käynnin paketti, Ravintoterapia ja Asyra ruokayliherkkyydet mittaukset kaikilla käynneillä 330€ (norm.

360€)

AIKUISILLE

3 käynnin paketti (½v aikana), Ravintoterapia, mittaukset kaikilla käynneillä (Asyra ruokayliherkkyydet & HCA

ravintoainemittaus) 390€ (norm. 470€)

Pakettien hinta jaetaan maksettavaksi kahdella ensimmäisellä käynnillä.

Lue Tiinan tarina!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ravintoterapia/+mittaukset jatkokäynti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!